N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Okt 2008

Bengang...

Salam semua..

Ish... napa plak blog aku ni.. aku tak blh nak baca semua latest n3 aku.. bengang ni.. korang tau tak pe masalah ni sebenarnya.. tak pernah jadi cam ni. Korang ada dapat baca tak latest n3 aku..?? Ke blog aku kena blocked.. tapi atas sebab pe plak..ish...betul2 bengang ni.. Pe kena ni.. ni betul2 geram ni.. penat dah aku godek2.. n3 aku tak mau publish gak.. tapi kat edit catatan aku ada list n3 yg latest dah diterbitkan..tapi bila aku g blog.. takde pun..pastu aku tak dpt latest update dari blog korang.. blog ada masalah ke.. sapa blh tolong..??

12 ulasan:

Yatie berkata...

biasanya kalau jadi cam nieh sbb internet cache tuh dah byk sgt ... dia akan capture the old data/information from the same website .. selalu2 laa clearkan the internet history/cache tuh semua .. pastuh refresh balik ... rasanya takde masalah nak tgk new entry .. benda nieh biasa jadi kalau kita guna internet with the same website dalam satu hari byk kali ...

Ena berkata...

cute, jgnla bengang2..
aku takde sminggu ni, kalo idak leh aku ilangkan bengang ko tu...
rileks ek... nanti ok punye blog ko nanti..

windu kat ko uhuks....

SaDi berkata...

n3 mana yang tak keluar... sadi baca... macam semua keluar jeee... tapi yg sadi perasan... kalau sadi baru update blog... hanya akan keluar kat blog org lain dalam masa 45 minit selepas sadi update... jarang yang terus on-time... kekadang tuu... the next day baru keluar... hubby sadi bila check kat opis dia... n3 malam sadi hanya akan keluar the nest afternoon... morning.. tak keluar... entah laaa... tak tau aper masalah nyeee...

lindosh berkata...

mebi sebab template kot. try tukar yg lain ke

CuTeMiUt78 berkata...

~yatie~ emmm...mungkin juga ler.. tadi ni.. dah cuba refeshkan.. alhamdulilah.. ok ler..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ he..heh.heh..tu la, ko takde seminggu..tu yg bengang tu.. aku pun windu gak kat ko...

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ emmm.. mungkin juga kot.. memang kan pas kita update blog kita.. n3 kita lambat keluar.. kadang2 tu esok baru nak keluar kan.. takpe sadi, kita dah ok dah.. blog pun dah kembali normal..

CuTeMiUt78 berkata...

~lindosh~ heh..heh..heh.. nak buat template baru tu.. yg leceh skit.. takpe.. blog dah ok dah..thanks

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

lerr..apsal plakkk..skrg dh ok kann

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heemmm...skarang memang dah ok.. ni citer sebelum ok

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

leh la wat lagu..sesudah n sebelum..hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..hhe..iyo ler tu