N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Okt 2008

Mood Dah Ok..

Salam semua..
Hari ni mood aku dah kembali normal. Thanks pada korang yg beri semangat kat aku..love uooallss.. Blog aku pun alhamdulilah dah kembali seperti asal.. daripada semalam yg sengal je.. Keta aku pun dah blh start hari ni.. selepas abg ipar aku tolong tukarkan kepada bateri baru.. so dah gerak cam biasa ler hari ni.. dan hari ni bertambah2 happy bila semalam g blog Reena, ada plak award yg perlu diambil.. thanks Reena.. akak dah tempek kan kat blog ni.. so kali ni, aku plak nak kongsikan award2 ni pada korang yg rajin terjah blog aku ni.. so pada sesapa yg rajin jenguk blog aku ni.. dengan bebesar hati sila la tempekkan award ni kat blog korang plak ya..



6 ulasan:

aNIe berkata...

Cutemiut...kalau dah ada blog...pastu ada masalah nak masuk blog...memang bengang...alhamdulillah sekarang dah okay...yang penting mood ok...heheheh

CuTeMiUt78 berkata...

~kaklady~ tu ler.. memang kan.. alhamdulilah kak.. everything ok now..skkee sgt..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

mood dh ok erkkk....bagusss

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh..

reena berkata...

nasib baik semua dah ok kan kak??... kalo tak mesti cam nak gigit2 jek semua benda... *ihik*

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ hemm tu ler.. memang pun..