N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Okt 2008

Kena Tag from Sadi...

Salam Semua...

Hari ni nak menjawab tag dari Sadi.. wah.. kemain punya ler byk soklan.. pepun thanks sadi.. so cuba jawab k..
top 2 things found in your wallet as always:
~ tentu ler I/C or kad pengenalan diri
~ Kad bank (bukan byk duit pun)
top 2 things to do when i’m sad:
~ emmmm.. makan n makan..
~ window shopping
top 2 songs you can listen to again and again:
~ lagu selamat hari raya (tak kira ler sapa nyanyi..asalkan lagu raya heh..heh.heh..)
~ emm lagu suratan atau kebetulan.. (have memory lagu tu k)
top 2 reasons to watch television:
~kalau time boring tak tau nak buat pe..
~time stress pun kadang2 on tv gak..
top 2 places I’d want to visit 10 years from now:
~surely ler nak menunaikan haji ke mekah
~emmm nak round the world (klu ada duit ler)
top 2 current obsessions:
~emmm..mengetahui perkembangan semasa
~ memasak
top 2 favorite nickname:
~rina
~mai
top 2 favorite food:
~soto
~laksa
top 2 favorite snacks:
~ chocolate
~ junk food
top 2 favorite website:
~ of course ler blogger
~ chatting (blh dikira website la erk)
top 2 goals you want to accomplish:
~nak buat rumah idaman
~nak jadi senang (heh..heh...heh.. blh gitu)
top 2 favorite to do:
~update, baca blog
~masak n mengemas umah
top 2 favorite places:
~tempat peranginan yg mendamaikan
~hotel...
top 2 things i can’t wait to happen:
~nak settlekan semua hutang piutang..
~nak buat umah sendiri
top 2 places where I love to shop:
~BP mall (kat batu pahat ni.. shopping complex ni ler yg paling beso k)
~Carrerfour BP (actually tu je tempat yg menarik kat BP..)
top 2 persons to tag:
~ Cendawanintim
~ Shafa

so tu ler segala jawapan k.. hopefully blh ler diterima.. sadi, harap berpuas hati ngan segala jawapan tu ya.. selesai sudah assigment ku.. heh...heh..heh.

12 ulasan:

thafiexq berkata...

lame tak tag mengetag nie.. heheh

CuTeMiUt78 berkata...

~thafiexq~ heh..heh..heh.. nak buat.. cuba ler jawab kan..

cendawanintim berkata...

gelakkan kita dulu sebelum tag kita yer..ok, nanti kita jawab erk...

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ awat plak nak gelakk.. buat tau..

zino berkata...

ini kira tag raya lah ya .. hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ ha'ah tag raya ler ni..

Yatie berkata...

rajinnya wat tag .. hutang tag ari tuh pun tak publish lagi .. dah siap cuma tunggu masa yg sesuai utk dipublish aje .. sorry ek lama beno hutangnya:p

CuTeMiUt78 berkata...

~yatie~ heh..heh..heh.. saja suka2.. sempat buat..tu yg buat tu. Takpe..nanti blh publishkan

SaDi berkata...

boleh dapat A laa assignment ni :) huahuahuahuahahua....

Ena berkata...

cute...
disebabkan aku takde mood tapi aku ajin nak wat TAG, aku cuwik TAG ko ni ek ekekeke

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ mekacih.. yea..dapat 'A'

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ bagus2...buat ena.. biar ko besemangat skit...