N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Okt 2008

Amirl Hisham & Maya Asha

Salam Semua...

K habis dah citer raya aku.. hari ahad tu, pengantin belum sanding.. aku dah ca alif but balik BP, bukan nya pe..nak elakkan jammed yg bebenornya..tu yg kul 12.30 kami dah gerak balik...mak aku tak blh nak blk dulu, disebabkan adik aku jadi pengapit kan..seharusnya dia tunggu sampai habis majlis...tu pun aku smpi umah.. dekat2 kul 9 mlm gak.. mak aku yg bertolak dari perak, kul 5 ptg..smpi umah kat JB pun dlm kul 1 pagi gitu..sib baik jalan tak berapa jammed kan.. klu tak ntah kul berapa nak sampai umah...
so kali ni aku nak citer pasal 2 pupu mirul yg lahir sama hari ngan mirul..cuma berlainan masa.. Bukan kami rancang pun,... aku sendri tak tahu yg cousin aku ni bersalin sama hari ngan aku.. cuma pas aku keluar dari labour room, mak aku beritahu yg cousin aku pun bersalin gak.. pada hari yg sama tu.. cuma lain masa je.. amirul hisham keluar kul 3.45 ptg... maya asha (2 pupu mirul..nim..betul tak ejaan namanya) keluar kul 5.45 ptg.. kira kembar ler ni.. dan mirul abg beberapa jam dari maya asha..dua2 budak itu.. sama besar.. dan beratnya lebih kurang sama je.. mirul 15 kg...asha..13 kg.. see the picture k..

emmm.. tgk ler 2 pupu yg lahir sama hari ni (22/04/07)
hah..masa ni mirul sibuk nak main kamera.. tak lama pastu.. asha pun nangis sama...(kelakor betul tgk perangai dua budak ni)
hah.. ni ler mak ngan anak yg sama gitu...
masa ni cousin aku ni ngandung anak yg kedua.. aku..still maintain k..
actually cousin aku ni kawin sebulan pas aku kawin.. aku kawin bulan 7 tahun 2006, dia kawin bulan 8 tahun 2006 gak. Kami ni pun lahir satu bulan.. dan sekepala.. perangai pun lebih kurang gak.. dan tak sangka kan.. anak kami pun lahir pada tarikh yg sama... (gambo2 ni diambil masa kenduri kawin adik sepupu aku tu ler.. so abaikan umah yg bersepah ngan gift didepan kami tu ya..)

7 ulasan:

Ena berkata...

wehh cute...
anak aku lahir 27/6/2005 berat 11kg jek...lg teror ekekekeke

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ dak bulat tu.. makan blh tahan.. susu pun kuat..

antalya berkata...

comel jugak gegirl tu ye. leh wat menantu calon menantu akak la tu

CuTeMiUt78 berkata...

~antalya~ comel kan.. emm calon menantu..??

Yatie berkata...

wahhh, comel2 btl bila digandingkan :)

CuTeMiUt78 berkata...

~yatie~ ha'ah.. sesuai gitu..heh..heh..heh..

Ena berkata...

SAPER PALING TEMBAM EK IHIKS