N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Okt 2008

Jersey M.U Amirul

Salam Semua....
Yg bebenornya n3 ni dah lama dah, tapi tak berkesempatan nak publish.. Hah..tentunya n3 kali ni aku buat khas utk dik antalya yg suka sgt ngan barang2 M.U...aku dah janji ngan dia nak snap kan gambo mirul pakai jersey M.U tu.. asyik tak berkesempatan je..(sorry ya dik) so hari ni terlaksana sudah.. walaupun yg bebenornya gambonya agak blur2.. dan yg bebenornya aku tak berapa berkenan warna merah (maaf ya, sesesapa yg minat warna merah tu.. jgn plak boikot aku k..)
K, berbalik ngan citer dak bulat mirul.. bergaya ngan baju M.U tu.. actually baju jersey tu.. kakak ipar aku yg belikan.. mula2 dia pakai.. agak terbesar ler plak.. tapi kali ni dia pakai.. dia punya peyut.. dah nampak makin bulat ler plak.. confirm pas ni baju jersey tu.. tak muat dipakai lagi.. tengok je ler..

hah..tgk ler siap nak ditarik rantai tu.. cam kuat je..

tgk.. siap tayang peyut dia plak

hah tu ler gelagat dia.. heh..heh..heh.. kelakar je kan.. so dik antalya, hopefully pueh hati ler ya.. sorry gambar nya blur2..




12 ulasan:

Luth Textile berkata...

montelnya...

SaDi berkata...

comelnye dia niiii.... anyway... Selamat Bercuti!!!!!

reena berkata...

kus semangat chubbynya dia aunty rase cam nak cubit2 jek pipi dia...

mesti amirul nih berselera mkn kan?...ank kite kurus jek memanjang skrg nih, kalo dolu2 time baby punyalah chubby...

zino berkata...

pemain harapan masa depan hehe

Yatie berkata...

wahhh, siap berbaju MU lagi:p

fara mustapha berkata...

hi mirul....mirul ni mmg memikat ati untie lah....nanti kalau untie pregnant no.2...untie nak tgk ler muka mirul everyday...hehehehh..kalau dapat baby boy ler yek...heheheh...

CuTeMiUt78 berkata...

~luth~ heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ comelkan.. slamat bercuti

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ cubit jgn tak cubit.. heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ insyallah..

CuTeMiUt78 berkata...

~yatie~ ha'ah.. baju makcik dia belikan..

CuTeMiUt78 berkata...

~farramustapha~ heh..heh..heh.. tgk kak jgn tak tgk.. insyallah blh klu nak cam mirul kan..