N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Okt 2008

Citer Semalam..

Salam Semua...

Semalam aku terpaksa cuti lagi... bukan kerana pe.. org yg jaga amirul kena g rewang masak2 utk jamuan hari raya kat balai raya kg aku tu.. so takde org nak tgk budak bulat tu.. makanya harusler aku cuti lagi.. baru naik sehari keja..dah cuti lagi.. sib baik masih ada baki cuti aku.. klu tak, ntah sapa yg nak jaga budak bulat tu.. so aktiviti semalam.. lepak2 kat rumah..ngan budak bulat tu... suka je dia bila time aku tak keja.. alhamdulilah dia tak demam selepas kena inject hari Selasa ari tu.. kira antibodi dia kuat gak ler.. cuma bekas kena inject tu.. masih merah lagi.. budak bulat mirul tu... semakin aktif sekarang ni.. tak blh duk diam.. ada je benda yg dia nak buat main... semalam keja dia.. menyepahkan rumah ngan segala saki baki kuih raya yg masih lagi kat atas meja.. habis semua bekas di tunggang langgangkan..aku tak kose nak marah dah.. lantak ko la nak.. lagi kita marah.. lagi dia buat.. pastu.. bila tgk kita marah.. pandai lak.. dtg dekat.. sambil panggil.. ibu..ma.. sambil tersenyum simpul tgk muka ibu dia.. langsung tak jadi nak marah..hai ler anak..anak.. sabo je ler..ngan kerenah dia.... bila dia penat.. dia pun z..z..z..z..
bila tgk dia tido.. rasa cam nak peluk2..nak cium2 je.. cute je... tgk je ler aksi tido dia.. geram tgk.. cam nak gigit je..

hah..tgk ler..budak penat main.. tido terbongkang..
tgk close up skit.. geram kan..

mirul ni senangnya.. tido memang tak pakai buai.. memang dari kecik kami ajar tak nak guna buai.. alhamdulilah mirul jenis senang dijaga.. klu time dia nak tido.. atas riba ke....atas bahu ke.. tak kisah ler.. atas pe pun.. dia nak tido...dia akan tido.. dan klu dia tido, 2 atau 3 jam.. baru bangun.. dan sambung lagi main.. memang dia dari kecik tak banyak ragam.. alhamdulilah ler...heh...heh.. tu ler citer semalam ngan gelagat dia.

13 ulasan:

cendawanintim berkata...

memang geram..rasa nak geget giteww!!

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ geget..jgn tak geget..heh..heh..heh

antalya berkata...

nampak penat sangat je gaya dia tido tu

CuTeMiUt78 berkata...

~antalya~ memang penat pun.. mana taknya.. asyik main je..

YanDarwisy berkata...

bulat tul anak ko. Anak aku pun mmg dr baby x pakai buai. senang keje. Ko larat ke dukung anak ko. ko tu dahlah kecik...

CuTeMiUt78 berkata...

~yarn~ bulat kan.. larat tak larat ler.. dah nama pun anak kan.. nak buat camne.. larat kan gak ler...

atty's berkata...

wah amirul..sejibik cam abg fir hah..bulat..

CuTeMiUt78 berkata...

~atty~ ya ke kak.. sama2 bulat erk..

reena berkata...

anak kite pon tak yah pakai buai time tido, kalo dia dah penat main then nak tido pandailah dia carik bantal bucuk dia tuh...sng kan camni...

fara mustapha berkata...

geramnyer dek tgk si mirul ni....meh sini untie nak gomol2...ishhh......akak pun tak biasakan kyra pakai buai, hisap puting...tapi tang tidur mesti kena nenen dulu...baru dia leh lena....

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ mirul tak pakai bantal bucuk pun. Klu dia ngantuk.. tak kisah mana2 pun dia blh tido.. heh..heh..heh.. memang senang kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~faramustapha~ heh..heh..heh.. mirul nak tido, paling2 pun 2 botol susu..baru blh lena betul..

Ena berkata...

ekekek comelnye dia tido
cam org besar ihiks