N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Okt 2008

Peringatan pada semua...

Salam semua...
Hari ni dah pun 1 November... so korang masih ingat tak tentang n3 aku berkenaan cenderahati utk pengulas setia.. so.. klu korang tgk kat side bar tu.. pengulas yg lama telah pun dipadam.. dan sekarang akan bermula... sapa yg paling top mengulas setiap n3 aku pada bulan ni.. so pe lagi.. komen byk2... kita tgk sapa paling top bulan ni... pemenang akan diumumkan pada akhir bulan ni.. sekian terima kasih

Cenderahati Utk Pengulas setia
Salam semua..
Korang perasan tak... kat side bar aku ni... ada ruangan pengulas setia yg paling top kan..Hah...ni nak beritahu kat korang.. mulai 1 November ni, aku nak beri skit cenderahati yg tak seberapa sebagai tanda penghargaan aku pada sesapa yg paling tinggi mengulas atau mengomen n3 aku pada setiap hari...so bermula 1 November ni, korang komen ler sebanyak mana...kumpulkan komen2 korang.. dan sapa yg paling tinggi komen, pada akhir bulan akan dapat hadiahnya.. emmm..kira cam contest gak kot.. blh gitu..cam cth, bulan ni.. paling top pengulas setia aku.. adalah..Ena.. tapi disebabkan tarikh mulanya 1 November, so bulan ni belum dikira lagi k. So pe lagi..masih ada masa.. kita tgk bulan depan.. sapa pengomen paling tinggi... sapa nak hadiah dari mummy amirul ni..komen k.. segala komen2 korang dengan berbesar hatinya aku terima..terima kasih ngan sokongan korang...



16 ulasan:

IdaShah berkata...

ada contest..
harus gigih mengomen pasni

CuTeMiUt78 berkata...

~idashah~ harus ler gitu..

Yatie berkata...

wahhh, rajinnya wat contest .. baru terpikir nak wat benda yg sama utk my blog .. hikss .. kena laa masing2 gigih komen blog org lepas nieh:p

Ena berkata...

hahahah
alaaaa takle kira kan skali ke yg sblom 1 November ni weh cute...
alaaa setara aku berkira gak huhuhu :P

SaDi berkata...

sadi ada try widget tuu... tapi tak jalan laa kat blog sadi... tak tau aper masalahnyee... rasa dah betul dah cara install dia... entah laaa... sadi biar jee dulu... ke dia lambat update kee... tak tau laaaa...

CuTeMiUt78 berkata...

~yatie~ emm.. saja je.. tanda penghargaan pada member yg beri sokongan...takpe ler..yatie pun klu nak buat blh gak.. sama2 kita komen mengomen ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ heh..heh..heh.. actually aku bru je letak widget tu.. so tak adil ler klu aku kira yg sebelum.. kena la sama adil kan. takpe.. start 1hb smpi ler 30hb..ko komen ler berapa byk ko nak kat blog aku ni erh..

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ emm... nak tolong pun tak tau camne.. cuba sadi tanya kat tuan yg buat widget tu.. mungkin dia tau sebabnya

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ni sonok nih..wlaupun den dh x bergiat aktif dlm berbolog nih..leh la den bgiat aktif dlm mgomennn...hehehhee

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ aktif ngomen pun kira tersenarai...aktif komen jgn tak aktif k

reena berkata...

nih yg buat bersemangat nih... fuh..fuh..

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ semangat jgn tak semangat

fara mustapha berkata...

wah...ada contest lah....heheheh...harus 2 rajin komen mama mirul ni...hehehhe...

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~ heh..heh..heh.. komen kak jgn tak komen.. tanda penghargaan je.. tapi blh ler dikatakan contest

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

nk aktif la nih..nk gak hadiahh..huhuhuhh

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh.. aktif jgn ta aktif