N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Okt 2008

Citer & Award

Salam Semua..

Ramai yg tanya pebenda yg aku beri utk besday cik abg aku tu kan... actually bukan takmau beri tau..tapi biar surprise skit.. nanti aku beritahu gak pebendanya.. buat masa ni biar lah rahsia.. chehh.. cam lagu ct ler plak.. heh..heh.heh.. anyway..hari ni aku dpt award lagi.. emm... klu tak silap pernah dapat award ni.. tapi dari orang yg berbeza.. kali ni award ni dari cik ungu violet kita... thank you ya dik.. tak sangka plak blog aku ni menjadi pilihan hati.. pe pun terima kasih byk2..diatas sokongan korang..



so..tak adil ler, klu award ni aku tak nak kongsi...so, utk semua pembaca blog aku ni.. sekali lagi dengan berbesar hatinya aku nak share award ni ngan korang semua.. so sila lah tempekkan award ni kat blog korang plak ya.. terima kasih..




18 ulasan:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wahhh..kongsi tuk semua tuhh...tp den dh x leh nk tempek dahh....huhuhuhuhu...cedihnyerrr...windunyerrr

lindosh berkata...

whauwee awarddddddd

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ smpi la ni.. masih tertanya2 mengapa dan kenapa pencen..klu tak kan blh kongsi bersama

CuTeMiUt78 berkata...

~lindosh~ ambil tau..

UnGu VioLeT berkata...

dah ambik yer kak.. hihi

CuTeMiUt78 berkata...

~ungu violet~ heh..heh..heh.. dah..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

x pyh tye la...x de jawapannn....hikhikhikkk...kang jawab terpesong plakkk..hehehe..abaikan erkk

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ x de jawapan??? emm... tak kisah ler per pun alasan.. janji blh komen kan..

Ena berkata...

cute..
utk aku skali ke?
wahhh truja ihikss
nanti balik kuantan baru aku tepek ek cute ekekeke

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ ya ler.. dah aku kata utk semua pembaca blog aku.. so termasu ko la ya..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

haah..leh komen ni pung..kira bagus la kann..leh gak ilangkan rindu berblogg....huhuhuuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ ha'ah terubat windu2 kan

fara mustapha berkata...

akak kena amik gak ker...heheheh...

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~ ya kak.. sila ambil ya

cendawanintim berkata...

wahhhhhh, kita pon dapat daripada mar..best..best..

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ best kan nama kita sama2 tersenarai..

atty's berkata...

tq..

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~ ambil ya