N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

26 Sep 2008

Tag Yatie & Kad raya

Salam Semua...

Hah...dah nak dekat raya pun masih ada tag lagi... yg bebenornya aku g ler jenguk blog yatie, rupanya ada tag yg menanti klu nak ambil kad raya dia.. k lah.. dah terlanjur aku meninggalkan komen diruangan komen dia.. so secara otomatiknya aku kena menjwab soklan tag tu.. so yatie ni kita cuba jwb k, and thanks for e-kard tu..

Tag kali ni kena ada syarat dan peraturannya k..
Syarat2nya..
1- Kena jawab soalan secara jujur & ikhlas
2- Berikan soalan yg sama kpd rakan bloggers lain, jgn lupa beritahu pd mereka, klu tak kasi bukan tag namanya..
3- Hantar la kat sesapa dan brapa byk pun kwn2


3 PERKARA - RAMADHAN
1) BERIKAN PENDAPAT MENGENAI PASAR RAMADHAN DI KAW. ANDA
Eeemmmm... pasar ramadhan erk.. k pasar ramadhan kat tmpt aku.. akan meriah bila awal2 pose dan penghujung pose...masa tu memang punya ler ramai umat.. siap blh jadi jammed jlnnya penuh sesak ngan segala umat.. bab makanan yg dijual pun.. memang byk... ada pelbagai jenis juadah yg dijual...sampai tak tahu nak beli dan makan apa...
2) APA YG ANDA SUKA DIDALAM BULAN RAMADHAN YG TIADA DLM BULAN LAIN..
dalam bulan ramadhan ni yg aku suka..blh buat amal ibadat lebih skit.. lebih2 lagi bila blh g terawih.. bulan lain tak buatnya...
3) SIAPA ANDA DI DALAM BULAN RAMADHAN INI
tak de sapa2.. rasanya dalam bulan ramadhan ke..bulan bukan ramadhan ke.. aku tetap aku



3 PERKARA SYAWAL
1) KEUTAMAAN PERSIAPAN SYAWAL UNTUK
sudah semestinya pada thn ni... persiapan syawal untuk dak bulat amirul hishamm dulu.. dia kena utama..
2) DENGAN SUASANA EKONOMI SEKARANG, ADAKAH IANYA AKAN MENJEJASKAN SYAWAL ANDA??
emmmm.. rasanya tak ganggu kot.. raya tetap raya walaupun disambut ngan sederhana
3) VISI SELEPAS SYAWAL
emmmm visi selepas syawal... klu blh nak menyelesaikan pe yg belum selesai

so.. yatie..harap berpuas hati ngan segla jawapan tu ya.. dan mekacih ngan kad ni














9 ulasan:

zino berkata...

selamat hari raya maaf zahir batin..selamat balik kampong dan berhati2 di jalan raya..

semuga selamat dalam perjalanan..amin..

shafa berkata...

waahhh...sempat lg buat tag dkt2 nk raya nih...
gigih ek..??

Yatie berkata...

salam Cutemiut .. thanks ye sbb sudi nak buat tag tuh .. hehehe .. apa2 pun nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri .. maaf ye kalau ada salah & silap .. enjoy ur raya holiday:)

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ slamat hari raya aidilfitri
maaf zahir batin

CuTeMiUt78 berkata...

~shafa~ semangat gitu kan.. slamat hari raya.. maaf zahir batin

CuTeMiUt78 berkata...

~yatie~ memang suka jwb tag kan.. slamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin. Enjoy your raya too..

en_me berkata...

assalamualaikum tuan rumah,

mengisi pulut ke dlm buluh, buat lemang juga ketupat, menyusun jari nan sepuluh, maafkan me wahai sahabat..

selamat hariraya maaf zahir batin dari en_me

CuTeMiUt78 berkata...

~en_me~ waalaikum salam. Wah siap berpatun2 lagi ya.. tak pandai nak bls pantun ler.. slamt hari raya maaf zahir batin dari kami sekeluarga...

reena berkata...

amboi...sbm balik raya sempat buat tag yek...