N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

2 Mac 2010

Wi-Fi kat Mc D ????

Salam Semua..

Bersiaran langsung dari Mc Donald Batu Pahat..
aahhaakksss... apa kes kat Mc D pagi2 ni kan..
yg bebenornya.. aku hari ni menghadiri sesi temuduga tau...
ada la 2, 3 co yg perlu aku attend interview...
co nya pun dekat2 ngan area2 Mc D ni...
so dlm pada tu... duk rileks kan minda jap
kebetulan memang lappy ada kat dlm keta..
dah alang2 kat Mc D ni ada wifi.. so on je la kan..
aahaaaksss...
rasa cam lama plak tak buat n3 kan..
ntah napa cam kemalasan nak buat n3 tau..
yg bebenornya kekurangan idea lorrr...
disebabkan blog pun tak berhapdet..
makanya kurang la yg dtg berkunjung ke rumah blues clues ni..
bila kurang pengunjung.. traffic nuffnag pun jatuh merundum gitu...
aahaaakksss.. traffic plak.. earning tu ha...
tak berganjak tau earning aku tu...
eemmm org pun dh tak berminat nak dtg umah aku ni kot..
tak pe la.. nak buat camne kan.. takkan nak paksa org dtg kot...
tak patut.. tak patut...
okies la korang... nanti aku hapdet lagi...
tgk mood dan idea k..
mood ok dan idea pun ok gak... aku hapdet lagi k...
nak chow dulu... nak g interview...
wish me luck k... !!!




Kerja dari Rumah klik sini

19 ulasan:

emy/mamasuri berkata...

akak..gudluck interview tu...
selaluje sy menghendap umah akak..
nak tgk mirul ..hehehe

tunbegia berkata...

selamat berjaya,

salamm,

Nida berkata...

Salam..

Semoga berjaya dalam temuduga...

Dah lama tak ke Batu Pahat... rindu pulak nak ke sana.

mummy_ayu berkata...

good luck rina!!

Nana berkata...

rsanye kt sini pun mcd dah ada wifi tp tmpt2 tertentu je la

Mawar_berduri berkata...

wa...suke wifi kat mcd ....
free...hihihi

UnGu VioLet berkata...

moga berjaya kak.. ameen..

umminabilah berkata...

gud luck kak...
moga berjaya k..

i z z a berkata...

gudluck ye kak..

CuTeMiUt78 berkata...

~emy mamasuri~
aaahhaakkss... thanks ya dik.. eemmm akak je yg tak sempat nak menyinggah umah ko

CuTeMiUt78 berkata...

~tunbegia~
thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
thanks ya... klu blk m'sia meh la dtg sini

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
eemmm sekarang ni.. mana2 mc d ada wi fi kot

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar berduri~
eemmm best kan.. tak payah nak bayar..

CuTeMiUt78 berkata...

~ungu violet~
ameennn.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ummi nabilah~
thanks dik.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
thanks dik

nza berkata...

sronok tu....
Moga rina brjaya dlm interview tu..insyallah!!!