N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

5 Mac 2010

Parking Keta la Plak..!!!

Salam Semua...

Kalau tadi dah tgk gelagat Mirul menyepah kan rumah...
la ni nak publish plak pasal lagi koleksi menan Mirul..
kejadian ni adalah malam tadi k..
Dak Mirul tu kemain kusyuk main sendri tau..
dia main sorang2... ate.. ibu tak larat nak layan karenah dia nak main..
makanya.. ibu duk perati kan je dia duk main sorang2...
kali ni dia main ngan segala mak bapak kenderaan yg dia ada..
(tu pun separuh je aku beri dia sepah kan menan dia.. tak blh byk2... fening pala aku)
nanti bukan dia nak mengemas...ibu gak yg duk kemas tau...
meh tgk kali ni apa yg dia buat..

sebahagian koleksi menan2 Mirul...
dari BESAR punya.. smpi yg kecik pun ada...
aahhaakksss.. tgk la..
ada keta.. lori, motor, helikopter, bajak, kapal terbang..
semua ada tau...
dak Mirul yg susun2 semuanya..
parking katanya...ahhaakksss...
hah ni la tuan yg jaga parking tu.... :D
siap suruh ibu ambil gambo dia lagi tu...

dak Mirul yg suka hati
bila ibu ambil gambo dia...
aahhaakksss...
eemmmm tu la gelagat dia...
ada je keletah dia tau...
memang tak blh duk diam la dak Mirul ni...
(eemmm sila abaikan keadaan umah aku yg cam kapal karam tu ya.. )


Kerja dari Rumah klik sini

16 ulasan:

chugie berkata...

amboi.. banyaknye mainan mirul.. untie nk mintak 1 bleh? bg kat adik fatin..die pon suke kereta gak!

maslinamansor berkata...

rumah cam kapal karam leh diterima sebab ada anak kecik... :)

i z z a berkata...

manyaknyer menan..tu la kn anak lelaki msti byk menan..

Nana berkata...

amboi banyak nau kete2 dia seb baik parking free je klw kena bayo brapa la kena cas tu hahaha

Nida berkata...

mak oiii... bapak ler banyak keta Mirul... bolehlah auntie pinjam nanti ek.. anak auntie semua perempuan.. anak patung banyak ler.. Mirul nak pinjam?

ninie's corner berkata...

banyaknya menan mirul.....mcm2 saiz ade.....

ummuabdullahsyaakir berkata...

Alahai pndai Mirul bgaya dgn mainan2nye..siap peace lagi..hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
ooohh... adik fatin pun skee ya.. blh aje...

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
yup betul tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
eemmm memang pun.. berbakul2 gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
eemmm tu la pasal.. aahhaaksss..

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
aaahhaaakksss... anak patung ye.. ayul tak main anak patung

CuTeMiUt78 berkata...

~ninie's~
yup.. macam2 ada...

CuTeMiUt78 berkata...

~ummuabdullahsyakir~
aaahhaakksss....

alia berkata...

dari keta kacik sampai la keta besar semua ada.....

lovelywa berkata...

maakkk aiii..besornye badan budak yg jaga kete nihh..semangat btul..ni klau nk tumpang parking pun tak berani tgk bdn camni..hehehe..just kiddin'..
anyway..salam ziarah yee..terjah2 la ke blog sy pulaaa..