N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Feb 2010

Oooppss!!! Lori Angkut Keta.. ???

Salam Semua...

Selamat berhujung minggu....
aahhaakksss... tgh semangat menghapdet gitu kan..
kebetulan ada story mory yg nak citerkan kat sini...
masih lagi berkisar tentang Mirul...
eemmm apa lagi nak citer kan,.. klu tak kerana dak Mirul tu...
Malam tadi punya kejadian...
Dak Mirul tu.. nak tido dah..
tapi sebelum tu.. sempat lagi dia duk main ngan menan dia...
dia main sorang2 gitu.... aku duk peratikan je dia main...
smpi la dia tertido sendiri...
penat main je la tu...
aahaaakksss... korang nak tau apa yg dia duk main..
ni ha...

aahhaakss.. tau kan apa ni...
eemmm ni la sebahagian keta2 kecik koleksi Mirul..
korang tau apa yg dia buat ngan keta2 ni...
*
*
*
*

hah.. ni la namanya.. Lori angkut keta...
aahaaaksss...ni semua kerana dia pernah nampak
lori yg bawa keta byk2 tu kan..
makanya.. dia pun cakap nak angkut keta gak.. cam lori yg dia nampak tu..
eemmm biasa la kan.. budak2 ni.. ske buat apa yg dia nampak..
pandai la plak.. susun2 keta2 tu sampai muat kat belakang lori tu...
heh...heh..heh..heh.. Mirul...Mirul.. Mirul...
ada je tau gelagat2 dia...
eemmm lagi satu gelagat dia yg mencuit hati dan menggelikan hati..
semalam sebelum nak tido tu...
sepupu dia cakap la.. " selamat malam ayul"
korang nak tau.. apa dia cakap..
ngan spontannya dia cakap.. " semalam..malam..."
aaahhaaaakksss.. mau terburai ketawa semua yg mendengar nya...
ada ke semalam malam katanya....
adddoooiiii la hai... lawak je Mirul ni..
masa aku tgh duk mengarang citer ni pun aku duk tersengih2
bila teringatkan dia cakap camtu..
okies la korang.. selamat bersantai2 dan selamat berhujung Minggu...





Kerja dari Rumah klik sini

12 ulasan:

umminabilah berkata...

hikhik...kelakor betul budak mirul ni...tp xpe...satu perkembangan yg bagus...hehhee...semalam malam...xtahan...

Nida berkata...

Ala cutenya cara Mirul susun keta tu...

maslinamansor berkata...

imiginasi budak2 memang kreatif...

p/s: dh keluar ker result interview

honeylanz berkata...

mmg gelagat kids ni mencuit hati gitu. slmt berhujung minggu jugak

i z z a berkata...

mntk keta menan 1 bleh mirul???
best ler nengok mirul main..rse nk main jgk la..hiks

JIVEBUMZ berkata...

pandai yer mirul... acik nak main sekali bleh? hihi

iManAzRaf berkata...

hehe... mmg sengih sorg2 bc n3 neh... da lm kit xjnguk... mirul da mkin membulat la kak.. hehe... comel btul tgk paled die botak... nk cbit kit leh..? hehehe...

Gieyana berkata...

Cute..sm jer perangai Mirul ngan Nureen..kelakar..:D

Mrs. Adz berkata...

hihi..klakar tul mirul ni..memang budak2 ni cept blajakan..

Dee berkata...

kreatif betul dak mirul ni..bagus2..

ninie's corner berkata...

gelagat anak2 ni mmg adakalanya buat kita tersenyum sorang2..... itulah dinamakan anak adalah penyeri rumahtangga.............

nza berkata...

byknya kete dlm loriiii.....