N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Mac 2010

Aku As A ..????

Salam Semua..

Hari ni hari pertama aku mula berkerja..
eemmm kerja yg blh dikatakan senang..
tapi agak sukar gak la..
aahhaakkss.. camne tu.. kata senang tapi susah..
eemmm keja office hour... memang nak camtu kan..
keja yg tak berapa byk tekanan..
cuma kena pandai comunicate ngan customer..
eemmm senang kata.. kena pandai cari sale
baru ada komisen...
gitu la.. lebih kurang bidang keja aku kali ni..
keja duk office.. angkat tipon.. goreng2 costumer..
pastu buat deal.. senang kan..
tapi tu la.. bukan semua org nak terima tau..
sehari belum tentu.. dpt byk costumer yg berminat
aaahhaakksss... klu korang pandai.. apa kah keja aku yg bebenornya..
(takde hadiah la ya... saja skee2 tanya..)
memang aku sekarang keja ngan satu company komunikasi yg gah di M'sia..
tapi di bahagian yg berkenaan ngan sale... aahhaakkss...
lama dah aku tak keja dlm bidang sale2 ni..
dolu2.. pas grad.. pernah gak la buat sale marketing ni..
so.. nak kena mula belajor blk la bab2 sale marketing ni..
okies... tu je la utk perkembangan hari ni

p/s: hah ni nak beritahu pada warga Batu Pahat or Johor yg menggunakan Streamxy, jom upgradekan Mbps korang.. sekarang ni ada promosi BLOCKBUSTER DEAL
ahaakksss.. yg cam tranfomer tu.. berbaloi2 tau...
nak tau lebih lanjut... contact aku di cutemiut78@yahoo.com
aku blh terangkan apa yg berbaloi2 tu...
tapi utk kawasan Batu Pahat dan seluruh daerah Johor je la ya...





Kerja dari Rumah klik sini

34 ulasan:

Tihara berkata...

keje ngan TM net ke..

i z z a berkata...

wahh..dh keje yep..

Mummy Dasy berkata...

TM ke? anyway good luck in ur new job...

ibu addin dan nasa berkata...

Wah best tu..selalulah update offer yang ada yerrrr.

zh-ena berkata...

kak rina kerja ngan TM kan
tahniah dah dapat kerja skang nie

cha yok cha yok

maslinamansor berkata...

taniah dapat keja baru...

Diarihatiku1976 berkata...

hah ni mesti kejer TM kan? anyway good luck in ur new job.

mummy_ayu berkata...

tahniah dah start keja baru!! semoga success & happy selalu di office baru!

[-suziey-] berkata...

ooo keje ngn TM yek..hehe..smga kejayaan milikmu..xkisah keje ape asalkan halal

Dee berkata...

keje ngan TM ke..tahniah..

ninie's corner berkata...

welcome to TM - 1 syarikat 1 aspirasi

Nana berkata...

kompom keje ngan tm ni ehhe

tunbegia berkata...

sungguh promosi bagai,

salamm,

chugie berkata...

akhirnye akak dh keje.. yeay!

Nida berkata...

Bayangkan kerja tu ibarat "Kerja susah tapi senang".. :)

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
eemmmm.... heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
ya dik.. kejo dah

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
rasanya..??? aaaahhaakkksss.. thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~ibu addin dan nasa~
insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~zh -ena~
thanks ya dik.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~diarihatiku~
aahhaakkss.. guess ??? eemm thanks ya.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
thanks ya.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
yup betul tu.. asalkan halal

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
aaahhakkks... thanks dee.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~ninies corner~
aaahhhaakksss...

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
aaahhaakkssss

CuTeMiUt78 berkata...

~tunbegia~
harus gitu... ate sale kan..
salam

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
thanks dik

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
yup.. betul tu

Ena Qalinsya berkata...

ko dh keje tempat baru ye..
patut r bg alamat baru
moga keje ko skang lbh bagus dr dulu

YanDarwisy berkata...

hang memang pandai bercakap....bleh cair customer

nza berkata...

tahniah, selamat kembli ke alam pkerjaan....

@>--ummi zahra--<@ berkata...

tahniah yer..