N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Mac 2010

Jom !!! Bundle !!!

Salam Semua...

Ni kira citer minggu lepas....
eemmm kejadian mungkin la dah lama kan...
tapi tak kira... tetap nak citer kat sini...
(kira ok la kan.. hapdet gak... dari takde citer.. )
hah... minggu lepas..kami g la Air itam..
nak ambil barang mak aku yg dia order...
so balik dari Air Itam tu.. my cik abg cakap la.. nak singgah kedai bundle..
ala.. saja nak tgk2.. kot la.. ada yg berkenan kan..
eemmm bundle kat Air itam ni.. kira kategori quality baik gak la..
tapi dari segi seluar2 la.. klu yg lain2 tu.. tak berapa sgt kot..
my cik abg ni.. memang nak cari seluar2 jeans terpakai...
bukan nak buat jalan ke apa... just nak buat lasak g keja je...
biasa la kan... keja cam my cik abg ni... kira lasak gak la..
so sayang la.. klu pakai seluar cantik2 g keja...
tu pasal g beli kat bundle2.. je...
kedai bundle ni terletak kat atas bukit..
kira tmptnya strategi la gak la...
ramai gak pengunjung2 yg datang....
kedai ni.. bukan setakat jual baju2 or seluar2 terpakai...
ada gak jual kasut2 gitu..

hah.. tgk la... selain baju2... kasut2 pun ada tau...
bukan calang2 kasut tu..
kebanyakkan kasut yg berjenama gak la...
rega pun.. blh thn gak la...
so sementara.. ayah g cari seluar yg berkenan..
aku ngan dak Mirul duk la tunggu kat dpn kedai..
kat tmpt duduk yg disediakan..
tak blh nak join ngan ayah..
sebabnya... dak Mirul bukan blh duk satu tmpt...
mau habis dia lari sekeliling kedai tu..
masuk kat celah baju la... lari sana la.. lari sini la..
tak terkejar tau... sebab tu..
aku suruh dia duk diam je kat kusi yg disediakan...

hah... ni la muka budak yg tak tau duk diam...
masa ni aku cakap kat dia.. klu dia tak duk diam..
nanti patung takde kepala yg kat atas tu...
(kebetulan kat atas tu ada patung putih yg takde kepala.. ala2 patung display tu ha... )
datang kat ayul klu tak nak duk diam....
terus dia duk diam je.. sambil duk peratikan patung tu..
aahhaakksss... dlm beso dia pun penakut gak rupanya...
tgh duk menunggu tu... opah dia plak call...
eemmm tgk je la.. aksi dia bercakap kat tipon...
pelbagai aksi... jap..belah kanan.. pastu nanti tukar kiri plak...
aku duk tgk pun nak gelak je...
lagak cakapnya cam org beso2 gitu...
ada2 je kan... gelagat dia....



Kerja dari Rumah klik sini

12 ulasan:

ezzati berkata...

air itam dolu2 slalu pegi :)

Tukang cerita berkata...

salam kak...
sori kak , lama tk jenguk...
dh kja semula yea...
congrats!
:0

♥nrina♥ berkata...

mmg suke baju bundle ni..tapi kene pandai pilihlahkan..

nasib2 dapat yg elok pastu nampak cam mahal berbndg baju yg mahal haha padahal beli rm5 je..

Nida berkata...

dulu klu balik PontiaN daRI kUANTAN MESTI SIGGAH AIR ITAM... RINDUNYA NAK BORONG PASU

zh-ena berkata...

baju bundle kena pandai pilih klu dpt pakain yg elok mmg ok jea

CuTeMiUt78 berkata...

~ezzati~
oh ya ke..

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
salam.. oh takpe...a'ah dah keja semula

CuTeMiUt78 berkata...

~nrina~
yup betul tu... nak kena pandai pilih la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
aahhhaakksss...

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
a'ah.. betul tu dik

Anem arnamee berkata...

air itam?
bundle!
wah1 shppping.

lama tak jenguk, ni.
semoga sihat?:)

i z z a berkata...

walla mirul..ckp ngan sape tuh..cam org besor jer gaya dia