N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Mac 2010

Rajin Adik Baca Buku !!!!

Salam Semua...

Ahaaaksss... berderet2 plak story mory pasal dak Mirul ni ya..
eemmm takpe.. at least ada gak hapdet blog aku ni..
disamping menjadi kenangan bila Mirul beso nanti...
dah nama pun blog ni byk citer tentang Mirul kan...
okies... kejadian ni adalah masa hari Sabtu yg lepas..
aahaakksss... citer aku ni.. bertabur la plak kan
org citer hari Sabtu dulu baru citer hari Ahad..
yg aku citer hari Ahad dulu.. baru citer hari Sabtu...
ah.. dulik... la kan... blog aku.. skee la nak citer mana dulu.. :D
okies... kali ni meh tgk aksi Mirul membaca


hah.. korang tgk la.. umah ku yg dah ala2.. tongkang pecah tu ha...
dikerjakan dek dak Mirul tu...
tunggang langgang kusyen umah aku tu tau....
pas dia dah puas buat sepah..
dia blh plak duk capai buku

pastu siap duk landing bbbaaiikkk punya sambil tgk buku tu..
kononnya.. ala2 faham la kan.. tapi satu apa pun tak faham tau..

see.. betul2 kusyuk tu...
nak tau tu buku apa... kamus kecik tu ha....


baca la konon.. padahal masa tgk buku tu... dia duk la baca.. A... B... C...
ahaaakssss... lawak plak aku tgk...
segala gambo2 ni.. dia tak perasan aku snap....
bila dia perasan.. dia buat ala2.. cam patung kononya la...
aahaaksss... Mirul...Mirul... lawak sungguh..
apapun.. susah nak dptkan blk memory2 cam ni bila dia beso nanti...
semua ni akan menjadi kenangan yg abadi...
eemmm lagi sebulan je.. Mirul nak genap 3 thn tau...
kejap je rasanya... dah besar dak Mirul ni...
syukur alhamdulilah ngan perkembangan dia....









Kerja dari Rumah klik sini

12 ulasan:

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

wah rajin mirul baca bukul samapi tonggang langgang rumah dibuatnyer...tak pe at least nak membaca kan...harus di tanam minat dari kecik2 lagik...dah besaq leh la mirul jadik doktor k....iklan digi satu untuk mirul

[-suziey-] berkata...

umangaih..mmg selesa btl tpt mirul baca buku..ekekke:P

mummy_ayu berkata...

wah...best je mirul dpt landing baca buku cam tu...

honeylanz berkata...

santainye mirul baca buku...

sweetfiza berkata...

amboi bkn main lg di kerjakan semua kusyen2 tu yerk ...pndai tul mmbaca kamus yer ...he he he ..klu kamus brgmbar ok lg ...ahaks ...

psstt...kak ..mirul dah 3 thun ...bila mirul leh dapt adik tu ...huhuhu....

Nurhayati berkata...

wah ada gaya betul, siap letak bantal sana sini..heaven wokeh ;)

eis berkata...

wah, baca kamus tebal tu :)
eloklah mengenalkan buku sedari kecil :)

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

hai rajin tul dak mirul nih...

Nana berkata...

huh klw la kt umah aku tu ada kusyen mcm ni abes la dikejekan budak damia tu

rajin abg mirul baca buku mesti comei ntah apa2 dia baca ikut bahasa dia heeh

nizza-abira berkata...

kalu anak2 buah dtg umah mertua, macam tu juga lah gayanya kusyen kat umah mertua...hihihiiii

pandai amirul berlakon jadi patung ye...? comel lak tu bila dia buat gitu :)

Wanie berkata...

rajinya mirul membaca sambil berbaring di lantai buatan sendiri..
Amboi dok buat patung lak...kelakar arr mirul nih..tomey..

nza berkata...

rajinnya baca buku....sweet sgt...