N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

4 Mac 2010

Layan Mirul !!!

Salam Semua...

Bersiaran kembali..
eemmm memang dah macam biskut chip more kan..
kejap ada.. kejap takde... ahaaakksss..
biasa la... bila mood ada..
makanya ada la hapdet dari aku..
time mood 'tarak'.. tak berhapdet la kan..
okies kali ni bersiaran kat Mc D lagi..
aahhaakkss.. giler kentang gitu..
padahal bukan makan pun.. just duk lepak2
sambil ber wi-fi..aahhaakkss..
ate free kan...
(yb bebenornya.. dlm minggu ni memang aku bz ngan interview je tau..so pas dah selesai interview.. blh la melepak2 jap kan..)
saja je mengisi kelapangan waktu...lappy memang sentiasa ada dlm keta..
senang la kan.. nak bertenet2 gitu..
aahhaaakksss.....
okies la korang.. takmo story mory pasal aku k..
meh aku nak story mory pasal dak Mirul..
cam biasa la kan...melayan karenah dia...
aahhaaksss... masa ni la dia nak bermanja2 lebih2 kan..
sok2.. klu aku dah mula keja blk.. hah.. mlm je la dpt bermanja2 gitu..
so memang dah menjadi kebiasaan la..
petang2 aku ske bawa Mirul ke tmn permainan..
Mirul memang pantang di ajak.. teramat2 la sskkkkeee tau...
rasanya dah byk kali gak la aku story mory pasal Mirul ke tmn permainan ni...
so kejadian ni adalah pada hari Selasa yg lepas..
meh tgk aksi Mirul di taman permainan lagi..

aaauuummmmmm chak!!!!
Saya nak jadi pemanah yg amatur..
aaahhhaaakkksss.....
aahhaaaakkss.. mula2 naik jongkang jongkit ni dulu..
aaiiiseeehhh tersenget la plak...
okey... baru la stabil...
ibu duk depan k...
sebab takde sapa nak ajak lawan main...
sib baik la ibu ko ni ala2 kecik gitu..
klu tak... mau patah jongkang jongkit ni...aahaaakksss
time buai2 plak...
'buai aju..aju...'
'smpi pokok sena..'
' ada bunga cina...'
aahaaakkss.. tu la bait2 lagu yg di nyanyikan oleh dak Mirul..
memang klu time main buai... lagu tu la yg disumbangkan
aahhhaakkssss...
okies time main gelongsor plak..

oopsss.... tersalah naik plak..
tgk je la.. Mirul naik bukan ikut tangga...
tapi ikut gelongsor tu ha....
okey.. dah smpi bawah dah,... :D

hah.. tu la yg biasa di main dak Mirul klu g taman..
memandangkan cocer teramat laa panas kan...
makanya... tak blh lama2 kat situ..
karang mau jd cam udang kena bakar kan...
okies tu je hapdet tuk hari ni...
klu ada masa nanti aku hapdet lagi k




Kerja dari Rumah klik sini

20 ulasan:

mummy_ayu berkata...

seronoknye mirul main ... to rina..good luck for ur interview!!!

Ena berkata...

gerammmnyer tgk dak Amirul tu.. tembanyerr.. anak2 sy keding2 sumernyer.. hu3x..

Gd Luck 4 interview tu yeh!

Mawar_berduri berkata...

habis satu taman tu mirul pusing ye kak ?hihih ....sume dia main ....

umminabilah berkata...

amboi mirul kan main lagi ye...suke betul main...samelh dgn adik nabilah tu hah...dpt main suke jek..

Dee berkata...

rajinnya ko bwk mirul gi playground..aku ni dh kalo panas sgt..lebih rela dok umah je..hehehe..

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

makin tembam adik mirul ya.....

i z z a berkata...

alolo mirul..tomey nyer..siap nyanyi lagik tuh

Nana berkata...

mirul sama mcm damia baik gelongsar bukan naik ikt tangga hehe tebalik naiknye

nizza-abira berkata...

salam kak rina,
lama tak jengah sini
hope semuanya sihat2 hendaknya

sonoknya amirul main kat playground ;)

nza berkata...

sronok tu main kt playground....

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyayu~
memang seronok sgt.. thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
aahaaaksss... mirul overweight dah

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar berduri~
a'ah memang pun dik..

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
aaahhkkss.. budak2 kan memang skee klu dpt g tmn

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
a'ah rela dlm paksa... sebabnya mirul sibuk duk ajak jalan...

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
aahaaakksss...

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
memang cengitu la dia

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
malas nak panjat tangga kot

CuTeMiUt78 berkata...

~niza-abriza~
yolah,... ingat dah tak sudi nak dtg.. ahaaksss.. memang pun dik

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
memang hover seronok kak