N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Mac 2010

The Ben10 Bubble ????

Salam Semua...

Ahhaaakksss... pelik tak bila baca tajuk kat atas tu...
eemmm takyah rasa pelik..
sekarang ni kan.. trend Ben10 plak kan...
so bukan setakat jam ke.. beg ke.. alat tulis ke..baju ke..
yg ada jenama Ben10 ni.. bubble pun ada jenama Ben10 tau..
tak caya.. tgk ni..
*
*
*
*
*

hah.. tgk botolnya.. memang rupa Ben1o tu ha..
klu tgk kat tmpt yg aku bulat kan tu..
ada tertulis Ben10 bubble..
aahaaaksss... macam2 kan sekarang ni..
tapi cam pelik gak aku tgk botol Ben10 ni...
eemm sapa yg duk main bubble ni..
ni ha budak yg mainnya..
*
*
*
*
aahaaaksss... tengok je la aksi2 dia meniup buih sabun tu..
smpi bolat2 pipi dia... aahaaksss..
sambil main buih sabun tu..
siap duk nyanyi..
" Saya suka main buih sabun.."
"mengelembong bulat... cantik berkilat.."
"Bila bertiup... angin berarak... terbang tinggi smpi ke awan..."
(aahaaakksss... sila jgn percaya Mirul yg nyanyi ya.. dia ikut ibu dia yg nyanyi..)
kan dolu2 ada lagu ni bila main buih sabun tu...
tapi dulu rega dia sebotol kecik yg kaler merah tu.. 20 klu tak silap aku..
siapa sezaman ngan aku... ingat tak botol buih sabun tu...
sekarang ni.. sebotol yg cam ben 10 ni.. seringgit dah tau...
tgk.. peredaran masa tu kan....
eemmmm tetiba teringat nostalgia lama la plak... ahaaaaksss...




Kerja dari Rumah klik sini

6 ulasan:

nuraarin-life berkata...

Peredaran zaman..

dulu2 buih belon tak ada jenama pun..

syok ooo..tiup belon nie

chugie berkata...

BEN 10, anak buah sy sangat suke ngn BEN10 ni..

belon tiup2 (bubble) eh.. saya juga main itu dulu.. skang ni ade gak jual, kat pasar malam!

i z z a berkata...

ms kecik2 dulu suka jgk main..muehehe..skang pn terasa lg nk main tp tu la malu dek bdk2 kecik

CuTeMiUt78 berkata...

~nuraarin~
yup betul tu kan...

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
yup betul tu.. sekarang ni... dah dalam macam2 bentuk dan rupa kan

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
blh je klu nak main.. akak pun kadang kecek ngan mirul main