N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Mac 2010

Citer Terkini.. ???

Salam Semua..

Selamat berhujung minggu...
aahaaaksss... tetiba berhapdet di hujung minggu la plak kan..
emmm yg bebenornya takde la nak citer apa sgt...
saja je nak hapdet blog yg dah berapa hari berabuk je..
aahaakkksss..... tuan umah sihat2 ajork ya..
syukur alhahamdulilah.. my cik abg pun dah ok dah..
dah blh gerak cam biasa tak la terdengkut2 sgt...
si dak Mirul pun semakin aktif dan bertambah2 sihat..
aku plak.. emmm syukur alhamdulilah..
mulai esok aku dah mula keja tau..
aku dpt keja kat tmpt baru dengan suasana yg baru..
bidang keja yg baru gak..
lain dari bidang2 yg sebelum ni..
tapi pernah gak la dulu keja camni....
aahaaakss.. korang nak tau aku dpt keja kat ne..
eemm aku dpt keja kat satu syarikat telekomunikasi yg terkenal kat M'sia ni..
syukur alhamdulilah gak la...
bukan senang tau nak dpt... byk gak halangan...
tapi mungkin rezeki aku kat situ kan..
makanya aku diterima utk berkerja kat situ..
aahhaakkss... teramat la sskeeeee....
eemmm tak pe la kan... buat masa ni keja la mana yg ada dulu..
nak tunggu aku dpt keja gomen.. emmm ntah dapat ke tak..
bukan senang tau nak keja gomen sekarang ni..
so bersyukur la ngan apa yg dpt kan..
at least blh gak menampung kewangan keluarga kan
okies la korang.. nanti aku hapdet la lagi k..





Kerja dari Rumah klik sini

18 ulasan:

Ummi Eisya berkata...

dah dapat keje ye...tahniah ye..rezeki tul..tak lama pun duk umah kan..

Ain berkata...

tahniah rina....

selamat menempuh suasana kerja yang baru.... kerja rajin-rajin ok...

eis berkata...

tahniah ye :)

Nida berkata...

Alhamdulillah.. tahniah buat Rina :)

CuTeMiUt78 berkata...

~ummi eisya~
syukur alhamdulilah.. ahaakkss.. sebulan lebih lama gak la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ain~
thanks.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~eis~
thanks

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
syukur alhamdulilah.. thanks ya

Puteri Satu berkata...

hang keje kat maner..? keje ape?

Nana berkata...

selamat bekerja di tempat baru
all the best yea

nizza-abira berkata...

salam kak rina,
tahniah dpt keje baru,
all the best! =)

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Alhamdulillah! dah dpt keje dah member aku sorang nih??

Kerja mana..TM Batu Pahat ker??

babyluv_ayang berkata...

lama dah tak kunjung blog adik...sihat ker....dapat keja baru yek...congrats....kenapa ngan kaki cik abg tu, dik...harap2 dah ok yek...rinduler nak tgk pics si debab tu...heheheh....

CuTeMiUt78 berkata...

~puteri satu~
aahhaaakkss.. rasa2 aku keja mana.. ??

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
thanks ya...

CuTeMiUt78 berkata...

~niza-abriza~
thanks ya dik

CuTeMiUt78 berkata...

~jaja bini the rock~
aahhaakkss..... iyo...

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~
ya kak... oh pasal kaki cik abg kita tu.. accident kecik kak.. tapi 6 jahitan gak la...nanti kita updatekan gambo dak debab tu ya