N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Mac 2010

Hari Minggu kami.. !!!

Salam Semua...

Selamat berhujung minggu...
napa ntah sekarang ni macam kemalasan dah melanda...
malas nak hapdet blog...
bila kemalasan dah melanda... makanya tak dan la nak menyinggah blog kengklawan..
dan juga.. bilangan pengunjung kat blog blues clues ni pun berkurangan la nampaknya..
eemmm org pun dah tak berminat nak jengah sini agaknya kan..
tapi tak pe.. walaupun tak ramai pengunjung...
aku tetap hapdet gak...
tapi bila mana ada idea dan ada citer nak di story mory la ya..
klu tak de citer baru.. makanya.. tak berhapdet la kan...
okies la... ni nak story mory aktiviti hari ni..
aahhaakkss.. aktiviti hari minggu kami...
lama plak rasanya tak story mory pasal wikend kan..
ala sebelum2 ni pun wikend kami tak la menarik mana pun..
cam biasa2 gak.. santai bersama family gitu...
cuma hari ni... kat kg kami ni ada Majlis sambutan Maulidur Rasul..
so hari ni adalah hari coti masak2....

cam biasa la kan.. setiap kali ada sambutan Maulidur Rasul kat Masjid kg..
acara harian yg diadakan adalah berzanzi...
dikalangan anak2 muda kg ni...
klu tahun lepas ada acara.. nyanyi nasyid dari kalangan kanak2 tadika..
tapi thn ni acara very the simple..
just ada acara berzanzi ni.. dan juga acara selawat ke atas Nabi kita Muhammad
lepas tu mendengar ceramah dari penceramah jemputan..
eemm thn ni penceramah jemputan memberi ceramah berkaitan ngan "ANAK"
memang best dengar.. disamping dpt gak ilmu tuk mendidik anak

aha... ini budak thn ni.. behave yg amat..
tak lari sana sini... duk diam je...
tapi nak kena ada jajan la..
klu tak.. rasanya tak lekat kat tmpt duduk kot....
sib baik... klu tak penat kejar dia sana sini je..
nak dgr ceramah pun tak kusyuk tau...
eemmm biasa la kan... klu dah duk kat kg ni..
kena la.. hadiri majlis2 cam ni..
klu tak nanti org kata.. takmo campur masyarakat kan...
pas dari dengar ceramah...
makan time plak.. hah ni yg best...
sebabnya.. makan beramai2...
duk makan guna dulang gitu...
satu dulang.. kongsi 4 org...
cam kami sekeluarga cukup 4 org..
aku ; Mirul ; anak sedara ngan kakak ipar aku...
my cik abg duk rewang kat belakang...
makan smpi kenyang... burrrppp.... alhamdulilah...
dah selesai apa lagi blk aaarrrr......
bila perut dah kenyang blk umah..
masing2 dah macam ular tu ha.. melingkar dpn tv..
pastu.. zzzzzzzzzzz !!!!!
ahaaakkss... okies tu dulu story mory kami..

p/s: bakal menyusul story mory Mirul plak... meh baca smpi juling...



Kerja dari Rumah klik sini

2 ulasan:

Nida berkata...

Selamat berhujung minggu...

Wanie berkata...

best gak sesekali hadiri jamuan cam nih kan...sonoknya makan dalam dulang ramai2 pastu ada ceramah lagi...
ooo...mirul kena upah baru dok diam yer...:)GEram tgk pipi mirul..