N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

7 Mac 2010

Perasmian Blgoshop ~KOLEKSI CUTE~

Salam Semua...

Aahhhaakksss.. hari ni nak buat satu pengumuman..
aku ni yg bebenornya.. dah lama nak menjoinkan diri ngan dunia busines on9
tapi tu la.. ada je yg tak dpt nak dielakkan.
so hari ni aku nak buat satu pengumuman
berkenaan perasmian blogshop aku yg baru
so dikesempatan ini...
aku nak mengajak korang2 semua...
datang bertandang ke blogshop aku iaitu
mari memeriahkan blogshop aku yg baru nak bermula ni..
Buat permulaan aku buat promosi utk peminat CADAR
akan datang aku akan hapdet kan lagi beberapa barangan lain
mungkin seperti kain ela ; aksesori wanita
harga amat berpatutan...
so mari2 datang ke blogshop aku di

p/s: ada sesapa yg nak jadi suplier seperti kain ela ; cd or apa saja yg blh buat jualan melalui on9, blh hubungi aku di cutemiut78@yahoo.com



Kerja dari Rumah klik sini

12 ulasan:

Ain berkata...

tahniah rina....

moga bisness berkembang maju nanti....

nak singgah blogshop rina jap nie...

i z z a berkata...

udah ade blogshop yer..kita ni bl la nk b'blogshop jgk..tmbh pndptan nih.

ummuabdullahsyaakir berkata...

Tahniah dgn pmbukaan kedai online akk...moga dimurahkan rezeki.Nnt saya singgah ^_^

nza berkata...

wah, dlm diam dh mula wat bisness..Tahniah Rina...moga bisness brtmbah maju...

chugie berkata...

salam..

wah, tahniah kak! akhirnye termakbul jugak kn.. sy dah terjah ke sane.. merahnye mak ngah! :D

Dee berkata...

congrats..n good luck for your new biz ye sis..

Miela77 berkata...

Congrat rina..best tau biz on9 nie..hehehe..t daku nak terjah..if ada yg menarik perhatian..leh order..

p/s..if minat nak beli cd pukal/reseler email daku eh..best price daku bg..opss....

mummy_ayu berkata...

congrats rina!!!wah dah ada business online..semoga success!!

Me_Lina berkata...

tahniah..

jom join giveaway saya... ada clearance sales and brg baru juga....

ct rahani berkata...

congrats kak.. dh ader bisnes online.. sy doakan semoga bisnes akak terus maju.. Amin..

YanDarwisy berkata...

amboi, biz woman neh...makin majuu tuwhh! semoga sukses!

LYaFRINA berkata...

Tahniah Rina.. smoga berjaya yer..