N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

2 Mac 2010

Contest : Giveaway From New Zealand

Salam Semua..

Kali ni n3 berkenaan contest lagi...
rasanya lama dah aku tak menjoin contest..
last join klu tak silap contest berkenaan Seiras Wajah dari blog yan...
actually aku mendapat jemputan tuk menyertai contest ni...
bagi memeriahkan contest dan sulpport blogger yg buat contest
so kali ni nak join contest ni plak


contest bersempena besday Nida
SELAMAT ULANGTAHUN BUAT NIDA
SEMOGA DIMURAH KAN REZEKI
DAN SEMOGA TERCAPAI SEGALA IMPIAN...
so biasa la kan.. bila dah nama pun contest.. makanya mesti ada syarat2 kan...
meh tgk syarat contest ni


Syaratnya:
  1. Perlulah@wajib menjadi followers blog ini.
  2. Letakkan blog ini dalam blog list anda.
  3. Kalau rajin buatlah entry dalam blog anda tentang "giveaway" ini,KALAU TAK BUAT PUN TIDAK MENGAPA.
  4. Perlulah@wajib meletakkan banner di atas di sidebar blog anda (di'link'kan ke blog ini).
  5. Tinggalkan komen dalam entry ini yang menyatakan anda berminat untuk menyertainya.
  6. Tiga cabutan bertuah akan dilakukan.
  7. Tarikh tutup akan diberitahu kelak.
Mereka yang bertuah akan menerima ketiga-tiga souvenir di bawah:



p/s: Bagi mereka yang baru kali pertama terjah ke blog ini, blog ini adalah sekadar catatan pengalaman kami dirantauan, berkongsi maklumat dan suka duka dalam meniti perjalanan sebagai anak rantau.

hah tu dia segala pesanan ; syarat dan hadiah
uuisshhh jauh sungguh hadiahnya kan...
so senang tuk menjoin..
jd meh ramai2 kita memeriah kan contest ni...

Bercerita pasal contest ni kan..
baru aku teringat pasal n3 contest yg aku join
tapi di auto publish kan..
sepatutnya n3 contest tu dah keluar..
tapi nan ado...
pelik bin ajaib gak la..
smpi kan tarikh contest pun dah habis dah..
draft pasal contest tu pun missing gak la..
harap mohon maaf pada YanaDzul dan Zai Kulim
kerana tak dpt nak sertai contest yg di anjurkan tu..
mungkin takde rezeki aku kot..
takpe.. lain kali buat lagi k..
insyallah berkesempatan aku join...





Kerja dari Rumah klik sini

9 ulasan:

i z z a berkata...

uishh..cam best lak contest nih.senang sgt2

kak anie berkata...

Tahniah to cutemiut...rajin masuk contest ye...

Dtg sini dpt klik DG blacberry 1...

maslinamansor berkata...

good luck... :)

Mrs. Adz berkata...

good luck

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
a'ah.. senang la sgt nak menjoin gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak anie~
thanks kak.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina & mrs. Adz~
thanks ya..

umminabilah berkata...

emm lame dh x menjoin diri dgn contest ni...heheh...gud luck kak

nza berkata...

gud luck!!!!