N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Mac 2010

Giant + Nobita ???

Salam Semua...


Aahhhaaakkss... tgk tajuk kat atas tu...agak2 korang tertanya2 tak..
pe ke halnya.. tetiba je Giant + Nobita ni ...
eemmm korang nak tau.. apa yg aku maksudkan..
Giant + Nobita tgk ni...
*
*
*
*
*
*
*
hah ni la dia Giant + Nobita..
aahhaakksss...
ada gaya kan....

hah.. klu korang nak tau.. budak yg kecik sebelah Mirul tu..
sama baya ngan Mirul tau.. beza bulan je..Mirul bulan 4 ; dak tecit tu.. bulan 12
namanya E-ein.. (cam nama anak catlina plak..)
tapi bukan setakat beza bulan.. berbeza2 dari byk perkara...
dari segi badan.. memang dah nampak kan
dari segi percakapan... Mirul lebih advance.. lebih petah..
dak E- Ein ni.. masih cakap a..a...a...a... je.. tak faham apa yg diperkatakan..
(hanya Mirul je yg faham.. pengsuh diaorg ni pun tak berapa faham )
eemmm dak E-ein ni yg bebenornya dijaga gak oleh pengasuh Mirul gak...
kiranya kat umah pengasuh Mirul ni..
hanya mereka berdua je tau... anak pengasuh tu dah beso2 dah..
so dak dua ni la.. penghibur dan juga yg buat rumah pengasuh ni riuh rendah..
dia la kawan Mirul...
kawan bercakap ; kawan bergaduh ; kawan bermain ;
sok2.. sekolah pun sekelas agaknya..
hah.. tu la kisah Giant dan Nobita....





Kerja dari Rumah klik sini

25 ulasan:

Nana berkata...

heheh sebaya ek mmg sihatt sgt mirul kan...beza nau ngan budak kecik tu

UMILIYA berkata...

salam...ermmm alhamdulillah sihat dia

JIVEBUMZ berkata...

kak sehatnya mirul.. iks geram nengok mirul nie nak jer ku peluk2 hihi

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

hai nanti sekolah mirul mesti susah org nak buli......kelebihan berbadan besar la ni.....

Ain berkata...

tak pernah gaduh ke dorang berdua ni rina?

selalunya kalau sebaya ada jer gaduh2 manja kan...

nza berkata...

mmg byk beza tu...agak2 giant sorg nie ada buli2 x si nobita tu..alah mcm dlm crite doremon tu...hi, gurau je.

Dee berkata...

ada kwn bestlah..x kisah kecik besor..janji ada geng leh ajak main..

Ummi Eisya berkata...

hihi..cute la pic berdua tu..jgn gaduh2 ye mirul

Mak Su berkata...

good friend :)

budak2 berkawan dgn ikhlas tanpa memandang paras rupa

J@J@ / Bini The Rock berkata...

wuiiiii.....

beza sungguh naaaa....
aku nmpk kecikk je budak E-in tu...
besok klu satu kelas Mirul jgn buli E-in ya..sian dia!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

sizuka xda ke?

hehe

nizza-abira berkata...

hehehe
tergelak nizza dok baca entry akk ni
walau apapun, yg penting mirul sihat & membesar menjadi anak yg soleh
AMIN!

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
memang berbeza sgt...

CuTeMiUt78 berkata...

~umiliyia~
yup betul tu...

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
aahaaaksss... peluk jgn tak peluk..

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
harap2 dia tak dibuli dan membuli..

CuTeMiUt78 berkata...

~ain~
eemmm biasa la budak2 kan.. ada gak la gaduh2.. gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
eemmm sama naik je kak.. baik yg kecik.. baik yg beso.. sama2 membuli gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
a'ah.. memang camtu la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ummi eisya~
aahhaakkss... gaduh2 manja biasa la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
betul tu maksu

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
eemmm harap2 gitu la.. tapi klu ko nak tau, kecik2 cili api tu.. dia yg byk buli mirul.. ada satu hari tu.. dia gigit tgn mirul tau...smpi lobam tgn dak ayul

CuTeMiUt78 berkata...

~cik gadis~
ko la jd sizuka nak,...

CuTeMiUt78 berkata...

~niza-abira~
ahhaakkss.. syukur alhamdulilah

i z z a berkata...

hehehe...bleh plak jd giant nobita yep..tecit sgt tgk kwn mirul tuh