N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Mac 2010

Model Payung Cilik..!!

Salam Semua..

Hah.. ni story mory aktiviti Mirul la plak...
masa kejadian adalah tgh2 panas tau..
waktu org duk rileks2 kat dlm umah..
dak Mirul ni... g main kat luar...
korang nak tau.. apa dia buat..
*
*
*
*
*


hah.. see dia main payung plak dah..
tau plak tu.. panas katanya..
so dia g buka payung sambil duk jenjalan kat laman..
dengan pakai selipar BESAR
duk jalan ala2.. model berpayung..


tapi dia main kat luar tu.. bukan sorang2..
ni ha.. sifu nya...
klu kakak sepupu dia ni tak ajak..
tak de nya dia nak keluar okey..

posing2 di bawah payung..
katanya.. main pondok2 ni...
a'ah pondok2 bawah payung....
bila dah puas main pondok..
duk jalan la sana sini ngan payung tu....

see sampai kan nak main beskal pun sibuk ngan payung pun...
panas katannya...
dah tau panas.. awat la.. sibuk bebenor nak main kat luar
eemmm anak.. la anak....





Kerja dari Rumah klik sini

3 ulasan:

rifhaman berkata...

wahhh...panas2 nak jugak main ye mirul..guna payung pon jadilah asal dapat main..hehe

jom la singgah blog sy lak..jawab tag...

Mak Su berkata...

kih kih kih..... lucu ler gelagat dak amirul ni :)

[-suziey-] berkata...

ecewah..bole jadi model payung ni..ekek:P lawak la mirul ni..ade2 je aksi dia tau..