N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Mac 2010

Yeeeaaa!!! Dapat Gift Lagi..

Salam Semua....

Aaahhhhaaa.... ni nak story mory pasal gift plak..
amat la skeee kan.. bila dpt hadiah...
hadiah yg tak terjangka...
napa aku kata tak terjangka..
sebabnya aku tak tau pun yg nama aku tersenarai as pemenang..
hah.,. korang nak tau aku menang apa...
aku telah menjadi top antara yg ngetop komen tau..
dari blog Ena Qalinsya
aahaaakksss... memang aku tak menjangka kan.. aku tersenarai..
skali bila di announce kan.. tgk nama aku yg paling top mengomen kat blog dia..
eemmm ni kira pengomen paling top utk bulan 12 thn lepas k..
aahhaakksss... so hari Senin ari tu..
gift dari Pahang ni pun telah selamat aku terima...


see setem dari Pahang tau.. bukti dah smpi dah ke Batu Pahat ni..

ucapan terima kasih dari puan ena..
siap ada gambo lagi tu...

hah ni la giftnya.. buka2 je.. aku dah bau wangi sgt....
ahaaaksss.. amat la skeee..
sebabnya kalernya uu...
blues clues gitu...my feveret kaler..
thanks ena.. ko tau je kaler aku erk..
(psstt.. na.. aku tau rega dia dah aahaaakksss..)
apapun thanks ya ena... sgt la cantik dan wangi gitu



Kerja dari Rumah klik sini

22 ulasan:

Ena Qalinsya berkata...

HAH!??? aku tak tanggal ke rega dia? adehhhh takpela, janji aku ikhlas bg kat ko n ko sudi trima pezen yg tak sberapa tu...

anyway thx jugak gift ko tu, trima pd ari yg sama ko sms aku hikhikhik.. skeeeeeeeee sgt hehehe

Mak Su berkata...

tahniah Rina :)

eh, itu lilin wangi tu ker? cantiknyer, kaler biru.....

Ummi Hanie berkata...

bertuahnyeee selalu menang contest..tiup2 sikit kat kami ni...hehehe...

ni ade giveaway teramatla mudah nye...jom join ? :)

My 1st GIVEAWAY - menangi kaftan chantek !

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
aahaaksss... a'ah reganya masih terlekat kat belakang tu.. takpe.. aku tak kisah pun... janji ikhlas kan..oohh dah smpi ya.. harap ko skee la k

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
aaahhaakkss.. eemmm rasanya bukan lilin kot.. tapi wangi la...

CuTeMiUt78 berkata...

~ummie hanie~

fffuuuuhhhhhh.... aahaaaksss.. blh gitu..
eemmm giveaway lagi ya.. insyallah nanti kita join k

Nana berkata...

amboi banyak nau dpt adiah kan klw ada contest blogger paling banyak dpt adiah rina bole menang kekekke

kakyong berkata...

Seronok kalau dpt gift ni..

umminabilah berkata...

wah..best nye dpt hadiah...nk gak...hehehe

mummy_ayu berkata...

seronoknya selalu dapat hadiah...congrats!!!

Dee berkata...

cantiklah rina..sejak dok umah ni byk lak dpt gift ye..

i z z a berkata...

cute la gift tuh kak..

nza berkata...

tahniah..patut le time jengah ke blog rina wangi semacam jerrr....hi

J@J@ / Bini The Rock berkata...

bau sampai ke rumah aku laa....

hehehhehe!

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
aahaakksss... ada lagi yg bertuah dari aku tau

CuTeMiUt78 berkata...

~kak yong~
memang pun kak

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
aahhaakksss... nak kena la menjoin contest

CuTeMiUt78 berkata...

~muummy_ayu~
heh..heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
heh..heh..heh...

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
memang very the cute

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
aahaaakss.. yelah tu

CuTeMiUt78 berkata...

~jaja bini the rock~
a'ah yelah tu