N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Mac 2010

Contest : Aksi Tepung Gomak Si Manja

Salam Semua....

Aaahhaaakksss... tgh jenjalan kat blog nana..
tetiba terperasan kan pasal contest ni...
eemmm ni mood nak menjoin contest sudah mari...
so kali ni nak gak join contest ni...

ahaaakksss.. so cute kan...
contest ni bersempena ngan ulangtahun yg ke 4 thn anak sulung puan penganjur..
Asyraff Hakimie pada 14 April ni
Selamat ulangtahun in advance tuk Asyraff Hakimie..
Semoga menjadi anak yg soleh
dan menjadi anak kebanggaan keluarga...

eemmm budak2 memang skee bebenor main bedak2 ni..
memang skeee tepek kat muka smpi dah jd cam tepung gomak dah kan..
hah.. sama je la ngan dak Mirul tu....
so sebelum aku publishkan gambo tepung gomak dak Mirul..
meh baca segala syarat2nya

FanTaGHiROLyNN CONTeST~ AKSi TePuNG GOMAK Si MaNJA ~ ini akan bermula pada hari ni, 17 Mac hingga 14 April 2010 jam 1.00 pm.
Syarat-syarat Penyertaan :
1. Contest ini terbuka kpd Bloggers sahaja.
2. Wajib menjadi follower fantaghirolynn
3. add kan blog ini dalam bloglist masing2.
4. Add LINK contest ini di entry blog masing2.
5. Add kan banner contest di side bar blog masing2.
Cara-caranya adalah :
1. Sila uploadkan SEKEPING gambar AKSi TePuNG GOMAK Si MaNJA.
2. Si manja hendaklah berumur kurang dari 4 tahun semasa gambar itu di ambil.
3. Nyatakan nama anak anda dan umur beliau pada ketika itu
4. Sila tinggalkan link penyertaan anda di entry ini agar mudah untuk saya buat semakan.
***Hadiahnya???akan di update kemudian.
PERHATIAN
1. Hanya 3 orang pemenang yang akan dipilih.
2. Pemenang akan dipilih berdasarkan aksi tepung gomak yang paling menarik.
3. Pemenang akan ditentukan oleh juri yang dilantik.
4. Tiada kompromi dalam pemilihan pemenang.
5. Keputusan adalah muktamad...sebarang surat menyurat tidak akan dilayan...

okies... so tu la segala syarat2 yg perlu difahami tuk join contest ni...
rasanya aku dah buat segala2 syarat2 tu...
utk contest ni.. meh tgk dak Mirul menjadi tepung gomak...
*
*
*
*
*

taaarraaa...... aahaaaksss..
"ni cat ke kapur.??"
" Bedak tuan.. "
heh..heh..heh.. tetiba keluar dialog citer SENIMAN BUJANG LAPOK
dah macam kucing makan anak pun ada aku tgk ...
kejadian kat umah mak aku kat JB..
blh la dia duk diam kat dalam bilik mak aku..
aku ingat kan dia buat apa.. rupanya..
habis satu botol bedak mak aku dia kerjakan tau..
dia lumur kat satu badan... dari kepala.. smpi kekaki...
tapi sempat snap gambo kat muka je....
nak marah pun tak jadi tau..
terus duk gelak2 kan dia... dah macam mandi bedak dh..

NAMA : MOHAMMAD AMIRUL HISHAM B. MOHD RIZAL
UMUR KETIKA GAMBO DIAMBIL : 2 THN 5 BULAN.. (BULAN 4 NI GENAP LA 3 THN UMUR DIA)
so tu je la.. harap berpuas hati ngan persembahan tuk kali ini..
dan wish Mirul for luck k...


Kerja dari Rumah klik sini

10 ulasan:

Mak Su berkata...

good luck to Rina and Mirul :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

akak,

gud luck

Dee berkata...

good luck rina!!

ct rahani berkata...

gud luck kak.. adeh la mirul.. abis bedak nenek dikerjaknnya.. mmg la kak.. klu sy pn sama.. nk marah msti x jd punya.. sbb kelako nengok muka yg penuh berbedak tuh.. hehe..

ziha berkata...

hehehe..budak kecik mmg tak boleh dibiarkan sorang2 dalam bilik..nt ade je y die main.hiks3...gud luck mirul..smoga bole menang!

[-suziey-] berkata...

hahahahaha comel! good luck..

maslinamansor berkata...

habis la bedak.....
good luck...

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

semoga berjaya ya rina....

erienz berkata...

budak2 yang suci dengan bedak...he3

fantaghirolynn berkata...

diam2 ubi ada isi,
diam2 anak ada keja..
ok dah check..
Gud Luck!