N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

16 Mac 2010

Gift Dari Baby Ibu

Salam Semua..

Wah... very the penat llloorrr....
eemmm bila dah lama tak berkerja.. pastu keja balik..
memang terasa penat tau... nak..nak.. la ni.. drive lagi jauh dari tmpt dulu...
nun jauh ke bandar sana tu ha...
klu dulu perjalanan hanya dlm 20 minit dah smpi..
hanya menempuh 3 traffict light...
tapi sekarang... perjalanan dlm 1/2 jam gak la...
tu belum dikira 6 traffic light yg perlu ditempuh ngan jammed nya lagi...
krem kaki tau... asyik duk tekan clutch je..
(almaklum ler.. keta ku adalah manual ya..)
so mana la tak penat kan.. blk nak masak lagi...
memang lepak aarrrr....
tapi nak buat camne kan.. aku yg sanggup.. so tanggung la kan..
aahhaakksss...
cam n3 sebelum ni.. eemmm betul la tu.. jawapan2 korang yg meneka tu..
mana lagi kan... tapi aku ni kira bawah agent je..
aahhaakksss... tak kisah la kan..
janji rezeki yg halal..
okies.. lupakan la.. citer pasal keja
kali ni aku nak story mory pasal gift yg aku terima...
yg bebenornya gift ni dah lama smpi tau..
cuma aku je tak berkesempatan nak publishkan kat sini..

hah.. ni bukti setem dari sampul yg aku terima..
gift ni beralamat ke office lama aku
my cik abg yg ambilkan...
(sib baik la.. my cik abg masih keja sana.. klu tak.. ntah apa la nasib gift ni.. )

taaarraaaa... ni la gift whislet (eemm gitu ke ejanya..)
blues clues uuuu... cantik kan....
yg bebenornya gift ni adalah dari BabyIbu
hah.. korang ingat tak.. aku pernah publishkan kat sini
pasal kemenangan aku menjadi top 10 refferal kat blog dia..
so ni la hadiahnya...
so nice.. cam tau2 je.. i like blue gitu...
aahhaakksss... thanks ya Baby Ibu...







Kerja dari Rumah klik sini

8 ulasan:

ninie's corner berkata...

cantik la gift tu.....blue gitu...

YanDarwisy berkata...

bunga2 lagi ko!

Diarihatiku1976 berkata...

cantik la gift tu.

nza berkata...

wah, dpt gift lg la...murah rezekiiiiii....

Mama_Aqish berkata...

wah tantek2....tomei je hadiah tu...

@>--ummi zahra--<@ berkata...

biaselah..baru keje balik lepas duduk umah kan..mesti penat skit..
lame-lame ok lah nanti kan..
wah..sweet nyer gift tu..

honeylanz berkata...

bkn. eja nye gini. wristlet. since rina dah tanya kan..so has jwbkan yea ;)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

tahniah...

cantik...

=)