N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

19 Mac 2010

I'm A Beautiful Blogger !!

Salam Semua....

Jumaat... wah.. sungguh seronok bila dah tiba hari Jumaat...
eemmm so sekarang ni aku jd cam korang gak la..
yg bekerja 5 hari seminggu.. Sabtu dan Ahad coti2 lorr...
jd sgt la seronok.. la..la..la..la....
ni bertambah2 riang ria hatiku..
kerana dpt msg dari Chugie
mengatakan ada award khas tuk aku..
wah.. rasanya dah lama tak de sesi2 award2 ni kan..
eemmm memang lama rasanya aku tak terima award2 ni..
sungguh seronok loooorrr....
terus aku g blogl chugie
aku ambil dan gantung plak kat umah blues clues yg lagi cute ni...aahhakksss..

taaarraaaa.... see dpt award khas.. " Beautiful Blogger"
aaahhaakksss... is it I'm a beautiful blogger...
so nice ko ya dik.. kerana memberi kan award khas ni pada akak yg tak seberapa ni...
thanks a lot ya dik... akak skeeee....
eemmm tuk penerimaan award ni.. kena ada rules gak tau...
(eemm bukan setakat join contest je.. ada rules ya.. nak terima award pun kena ada rules gitu.. )

1- Thank & link the person that gave you the award. Dah buat..
2- Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.

3- Contact said blogs and let them know they've won the award.

4- State 7 thing about yourself.
1- Saya adalah seorang isteri
2- Saya adalah seorang ibu
3- Saya adalah seorang periang
4- Saya seorang yg kadang kala moody gak
5- Saya adalah seorang yg baru mula keja semula
6- Saya adalah seorang yg memninati warna biru
7- Saya adalah seorang yg very the simple...


I dont want to keep this award alone, n wanna share this beutie award to a very fantastic bloggers.. here it is, hope u'll like it :-

pada yg tak tersenarai tu.. jgn kecik hati tau.. lain kali ada award lagi.. aku kongsi ngan korang plak k...


Kerja dari Rumah klik sini

5 ulasan:

ibu_arifa berkata...

wah..bestnyer diorg dah dapat award awal2 tahun nih.. tahniah semua :)

nza berkata...

TQ so much!!!!ni koleksi ke 4 award yg sama kak nza dpt dr kekwn...suka bila diri diingati!!!

i z z a berkata...

tq ye kak,nnt izza gntung kt blog..hihi

Dee berkata...

thx rina 4 the beautiful award!!

ct rahani berkata...

oo akak dh kje 5 hr seminggu yer.. best kan kak coti sbtu ahad.. leh rest lebih sket.. hehe..