N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

5 Mac 2010

Aaaddooiii la hai !!! Bila Mirul buat sepah...

Salam Semua..

Eemmm baca tajuk pun aku rasa korang tau kan..
memang klu Mirul buat sepah..
fening tau pala tgk keadaan rumah
dah la rumah tu memang dah macam tongkang pecah..
bertambah2 lagi klu Mirul buat sepah..
bukan setakat tongkang pecah...
macam kapal karam pun ya kot..
aku rasa tongkang yg pecah atau kapal yg karam pun
tak macam rupa umah aku ni...
aahhhaakksss....
kejadian ni adalah hari Rabu malam tu...
meh tgk apa yg Mirul dah buat....

hah korang tgk la...
dia duk main menan dia tu ha..
masa ni dia tak perasan ibu duk snap gambo dia..

skali perasan la plak..
tgk la tu.. siap duk posing baiiikkkk punya...

hah.. pastu dia duk usha nak sepah kan
mainan dia yg ada 2 bakul tu ha...

tapi ibu tak kasi wokey..
mainan yg dah sedia sepah tu pun tak terkemas...
dah nak sepahkan menan lain...
pastu ala2 nak melarikan diri
dari kena kemas segala menan dia..
makanya ibu Mirul pun jd cam TARZAN
suruh kemas menan dia yg dah bersepah2 tu....
eemmmmm tu la yg buat ibu fening tau..
Mirul..Mirul.... kadang tu... nak marah pun
ala2 cam masuk telinga kanan keluar telinga kiri gitu...
aaaddddooooiiii la anak....



Kerja dari Rumah klik sini

8 ulasan:

Mak Su berkata...

sabar jer ler ngan kerenah anak2 ni... huhuhu, tak sempat nak rehat... :)

chugie berkata...

eheheh..memang pening pala bila tengok mainan sepah atau barang di sepah2 kan ni kak.. same lah ngn anak saya, pantang bende tu bersusu, die p tolon 'kemas' laik!

i z z a berkata...

tu la kak,sy pn hari2 jemu dh tgk menan bdk2 nih..ingt2 skali kn rse nk buang je smua..kalu main elok2 xpe la ni sepahkn smua.tu x kira dia g main angkut pasir..konon2 lori angkut pasir la tuh..geram rse..

nza berkata...

gitulh gelagat ank lelaki....myb suka wat sepah kot...sama dgn farouk, xsepah xsah....

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
betul la mak su.. memang tak sempat nak rehat.. baru nak duduk.. nak itu la.. ini la..

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
eemmm tu la pasal...

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
memang.. akak pun dah buang separuh menan dia... wallaa.. lori angkat pasir ya

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
agak gituu la kan kak