N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Mac 2010

TRANSFOMER ???

Salam Semua...

Okies kali ni kan.. aku nak story mory a.k.a promote pasal
"TRANSFOMER"
aahhhaakkss.. tetiba je kan...
apa yg Transfomer..??
eemmm okies memandangkan ada yg tanya aku pasal
Block Buster Deal yg pernah aku war2 kan dulu..
eemmm korang nak tau.. apa yg dimaksudkan Block Buster Deal tu...
apa yg di transfomerkan..
hah.. ni aku nak story mory...
ni kira nak beritahu pada yg berminat nak ketahui la ya..


okies ni dia pamplet TRANSFOMER tu...
(Mirul klu tgk iklan ni.. nanti dia mesti kata..Ma.. tipon jd Robot...)
okies.. ni penerangan bagi yg nak tau la ya
Pakej ni.. namaya BLOCK BUSTER DEAL
dimana sesapa yg berminat utk pasang internet kat umah..
dan juga bagi yg dah sedia ada.. tapi nak upgradekan speed...
pun blh gak ambil pakej ni...
eemm maksud PERCUMA MODEM WIFI ni..
sesapa yg ambil pakej ni
akan disertakan sekali modem WIFI ni dimana blh connection hingga 5 ke 8 buah pc or notebook
24/7 ni maksudnya..
korang blh guna selama mana yg korang nak..
unlimited okies... tu yg maksud.. 24 jam 7 hari....

eemmm tuk panggilan HP akan dikenakan kadar 10 sen / min..
klu selama ni.. charge bayaran hp adalah 30 sen - 70 sen kan..
so kali ni.. sgt la rendah...
Dpt panggilan percuma keseluruh Malaysia..
tiada charge apa2... tak kira lama mana pun kita nak berhubung
serta dpt satu Dect phone or Cordles phone jenama panasonic
dimana phone ni blh digunakan dimana2 jua sekitar rumah..
tak perlu guna wayar okies...
dan juga harap maklum sewa talian juga adalah PERCUMA
tak perlu bayar yg RM 26 0r RM 10 tu...
so ni senarai harga pakej2

utk yg nak ambil Speed 512 kbps...
bulanannya Rm 90 je.
tuk yg baru nak pasang..
aku syor kan pakej ni..
berbaloi2.. sebab apa..
pada sesapa yg ada atau tak de tipon umah..
tak perlu bayar utk proses pemasangan...
all is Free okies...
utk yg upgrade kan pun blh..
hah.. ni tuk speed yg lebih laju la..
1mbps dan juga 2 mbps ( tuk ni.. kena tgk kawasan..)
korang blh baca segalanya tu kan..
tak nampak blh enlarge kan gambo tu...
so klu tak faham.. atau ada yg berminat.. blh email aku k
okies.. tu citer pasal transfomer tu....
la ni nak story mory pasal ni plak...

hah.. ni pun adalah salah satu pakej
khas utk pengguna streamxy gak
hah.. apa maksud FREE 4 MONTHS NI..
okies..ni plak..pada sesapa yg nak upgradekan
pada kelajuan speed.. dimana pakej yg ni..
khas bagi pengguna yg telah menggunakan STREAMXY
selama setahun ataupun lebih dari 2 thn..
eemmm pakej yg ni..
still bayar sewa talian..
tak sama cam pakej BLOCK BUSTER tadi..
cuma bezanya.. hanya tambah RM 5 tuk upgradekan ke pada speed yg lebih tinggi..
cth: klu pengguna tu.. speednya.. 384 kbps = RM 60 bulan2..
blh upgradekan ke speed 512 kbps = RM 65 bulan2..
tapi utk 4 bulan pertama tu.. still bayar RM 60 walaupun dah diupgradekan ke 512
masuk bulan ke 5 baru la bayar RM 65
sama gak la ngan speed yg lain..tgk la guna speed berapa...
okies.. tu kira tuk upgrade la ya..
eemmm faham ke korang..

okies dah habis bab streamxy ni khas utk pengguna talian tipon umah
yg tak berminat nak pasang streamxy
pakej ni namanya VOICE DEAL
maksudnya.. pakej tuk pengurangan bil

eemmm tuk pakej Voice 38 ni..tuk pengguna yg bil nya..
bulan2 dlm anggaran RM 50
so blh ambil pakej ni..
blh baca segala benefit2 tu kan..
sama gak cam Block Buster Deal.. semua percuma..
cuma caj utk panggilan Hp adalah 15 sen / min
yg ni plak... tuk anggaran bayaran Bil RM 7o keatas..
so blh ambil pakej ni..
bezanya.. caj hp 12 sen / min

yg ni plak.. tuk anggaran bil RM 100 keatas...
so blh la ambil pakej ni..
cam pakej voice 48 tu.. bezanya caj hp hanya 10 sen / min...
so tu je la.. pakej2 yg terkini..
yg tgh hangat di pasaran..

so pada sesapa yg berada disekitar Johor dan daerah Johor..
blh contact aku melalui email cutemiut78@yahoo.com
pada yg luar dari Johor.. blh ke TM Point yg berhampiran...
harap maklum.. ni hanya tuk yg berminat okies...






Kerja dari Rumah klik sini

5 ulasan:

Nida berkata...

Hebatnya tawaran yg ditawarkan. Kami kat sini kena bayar $98 sebulan untuk internet, kalau RM darabkan je ler dengan 2.5, aduhhh mahalnya

zh-ena berkata...

klu tgk iklan dia kat tv mmg kelakar

mummy_ayu berkata...

selalu jengah, tapi tak tinggal komen..meriah ya promotion...

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

saya tiap bulan bayar 98 ringgit...line cam hampeh gak...

Dee berkata...

rina..dee mmg nk sign up internet..tgh pikir antara streamyx wifi yg rega RM110 tu..yg ni dee dh try kt umah auntie..mmg bagus giler..atau terus amik HSBB..broadband baru yg dilancarkan TM tuh..tp rega dia RM149 plg murah..eh..kt bangsar dh ada tau HSBB nih..hihihi..masih pikir2 nih..