N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Feb 2010

Shawl On9

Salam Semua...

Uuuiiiitttss.. lama dah menyepi ni..
aahhaaakkss... biasa la kan..
time takde idea makanya bersawang la blog aku ni...
time ada idea.. hah ambik.. melambak2 la plak dtg..
berderet2 n3 aku tu hah..
sampai kan ada yg tak terbaca kan..
(memang ada yg tak baca pn... sebab takde yg komen... )
Okies la kali nak story mory pasal satu n3 yg lama duk terperap kat draft ni..
Yg bebenornya citer ni lama dah...
tapi lupa nak publish...
aahhhaakkkss... terlupa weeiii... bukan sengaja pun..
k ni nak story mory pasal aku beli shawl on9..
eemmm korang ingat tak.. aku pernah menang contest dan memenangi shawl..
aku pernah buat n3 tu... tapi biasa la kan.. malas dah nak cari link n3 tu...
so memandangkan my cik abg aku pernah cakap suruh beli lagi shawl cenggitu..
cantik katanya... aahhaakksss.. sapa lagi nak puji klu tak laki sendiri kan..
makanya aku pun bercontact2 la ngan tuan punya blog
yg mana dia memang jual shawl2 yg cantik2 tu..
memang berbaloi2 tau... dah cantik.. murah plak tu..
eemmm tu je yg termampu k...
so aku pun membeli la dua tiga helai lagi shawl2 tu..
saja menambah koleksi gitu...
dan bulan lepas...aku dah terima pun..
(ni citer sebelum aku berenti keja dulu... )
meh tgk shawl2 yg beli aku tu..

hah ni la dia 3 helai shawl + anak tudung yg aku beli on9 tu..
eemm klu korang nak tau...
semua ni adalah pilihan consultant aku..
sapa lagi klu tak my cik abg...
meh tgk model menggayakan shawl ni...

hah.. model pertama..
blues shawl..
bercorak2 gitu...
aku snap kan pakai shawl tu je.. dan juga klu bersama anak tudung
yg kedua..
coklat belang2 or stripe..
eemmm ok gak kan..

yg ketiga... still coklat gak..
tapi bertema kan corak2 abstrak..
my cik abg aku kata... all ok dan sesuai ngan muka aku..
(eemmm bodek la tu..)
tak pakai anak tudung pun kena.. pakai pun kena gak..
so komen korang.. aaahhaakkss..
semua skali ni aku beli thru on9 tak smpi pun RM 50...
kira murah la kan..
meh tgk blog dia
promote ni... memang berbaloi2 la..
to Norida, sorry ya dik.. lama tertangguh buat n3 pasal ni...







Kerja dari Rumah klik sini http://mediahomebusines.webs.com/

24 ulasan:

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

cantik....tapi pasai pa saya takl minat... kalau saya pakai nampak pelik mungkin sebab muka saya bulat kot...bila tengok org pakai elok ja...

honeylanz berkata...

suka gak pakai shawl..tp if nk cepat..mcm payahnye nk lilit ;)

Nana berkata...

cantikla suka yg biru tu

mummy_ayu berkata...

cantik..ayu pun sama, mcm tak kena jer ngan muka, but bila tgk org pakai suka...

Mrs. Adz berkata...

muka rina sesuai pakai shawl ni..kalau muka aku,eii seram nak tgk..dah la muka bulat..gemuk lak tu..hihii..

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
aaahhaakkss.. masa mula2 pun kita rasa cam tak sesuai je... tapi bila ada yg kata.. ok.. so ok je la...

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
aaahaaakksss.. memang pun

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
eemmm tantek kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
eemmmm tgk keadaan muka gak kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs. Adz~
hik...hik..hik.. malu aaarrr

Dee berkata...

bila ko pakai anak tudung muka ko nmpk bulatlah rina..hehehe..tp mmg cantik2 pun shawl2 tu..

Nurhayati berkata...

sungguh ayu skali

umminabilah berkata...

emnm akak...dua2 cara pakai tu ok ngan akak...cun2..hheehe

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
aahaaakksss.. sememangnya muka aku bulat...

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
heh..heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
heh..heh..heh.. ya ke.. malu gitu..

ziha berkata...

pasni akak wt tutorial pkai shawl plak..he3

Mak Su berkata...

maksu fail ler bab2 shol ni... tak reti pakai, tak tahu nak selit tang mana. rasa nak roboh jer kain kelubung ni huhuhu

i z z a berkata...

ni yg jeles nih kalu pakai shawl..apsal la org lain pkai comel jer sy pakai x comel pn..x ssuai ngan muka..
akak pkai ngan anak tudung nmpk lg comel..

CuTeMiUt78 berkata...

~ziha~
aaahhaakksss... alamak kena buat tutorial ke...

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
aaahhaakkss.. roboh gitu ya mak su.. kita pun baru belajar ni ha

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
eemmm memang kita rasa cm tak sesuai je ngan muka kan.. tapi org tgk kata sesuai

Queenin Murni berkata...

waa.. bergaya ngan shawl sekarang.. yg biru tu unt pakai ahad ni ke?? eheheh!

me tak suke pakat shawl,sebab muka bulat mcm bola. kalau nak pakai shawl, kena pakai awning dulu, menjadikan kerja2 semakin leceh. :P

ziha berkata...

hehe..klu rajin wt tutorial pe salahnye..kite tak pndi pki shawl..ngeee~