N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Feb 2010

Senin...!!!

Salam Semua....

Kembali bersiaran dari umah aku kat BP lorrr..
aahaakkss.. dah blk BP dah hari Sabtu lepas setelah 5 hari berada di umah mak aku kat JB..
eemmm ada gak contact2 blogger JB
(yg mana aku ada contact no la..yg takde tu,.. sorry k.. )
tapi masing2 very the busy la plak... maklum la..
masing2 ada agenda tersendiri bersama family kan..
so it is okey.. takpe.. lain kali blh kita gather2 kan.. insyallah.
Emmmm ada la gak story mory yg aku nak citer kat korang..
tapi kena tunggu aku transfer gambo2 dulu..
so ni kira n3 warm up dulu k..
tgh nak ambil mood tuk hapdet ni..
(aahhaakkss.. tgh nak cari idea mengarang ni..)
baru blh feel time bercerita nanti...
hari ni sure dah ramai yg mula keja kan..
(aku gak yg belum keja2 lagi..)
dah mula rasa bosan tau ni..
eemmm takpe la.. insyallah satu hari pasti akan dpt gak keja yg bersesuaian..
rezeki ada dimana2...
eh.. pe kes plak pagi2 emosi ni..eeemmmm??
k la korang.. nanti aku hapdet lagi..
kan tadi kata ni n3 utk warm up je kan...
so jumpa lagi ya.... !!!




Kerja dari Rumah klik sini

3 ulasan:

Asya berkata...

Sila rujuk cni:-

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/01/pemenang-im-yours.html

honeylanz berkata...

salam seni jugak urk rina..has pun br start nk update n blogwalking...lama cui di kg ;)

chugie berkata...

xpe kak.. nanti2 ade lah tu keje tuk akak.. usaha lg tau!