N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Feb 2010

Terima Kasih Nuffnag !!!!

Salam Semua...

Ahhhaaksss.. la ni aku cam biskut chipmore tu kan..
kejap ada... pastu takde...
eemmm apa yg kejap ada.. kejap takde..??
apalagi klu tak hapdet blog la...
klu dulu hari2 aku hapdet...
la ni... dah jd cam kemalasan gitu...
ke kurang idea nak hapdet... aahaaakksss... alasan je tu kan..
biasa la kan.. fully housewife ni.. lebih byk keja tau..
klu dulu time keja.. asyik ngandap pc je kan...
so ni dah kat umah.. makanya.. kena settlekan keja2 lain2 dulu
baru blh ngadap lappy..
tu pun kena rebut ngan dak mirul gak..
selalunya klu aku nak ngadap lappy... aku ckp kat dia..
ma.. nak buat work la.. jgn kaco eh..
padahal.. bukan buat work.. more to check email..blogging je..aaahaaksss...
okies la.. kali ni nak hapdet pasal Nuffnag..
semalam aku terima surat...
bila buka tgk... pergghh... sgt teruja tau..
memang surat ni ditunggu2 sebulan yg lalu...
klu pasal nuffnag apa lagi.. klu tak ini..
aahaakkss... surat dari bank HSBC gitu..
aku terima dah cek pertama dari nuffnag...
(org lain dah terima berkali2... aku yg pertama kali pun nak kecoh gak..aahakkss)
sgt2 teruja... disaat2 poket kempis ni..
bila terima cek ni... sgt la bersyukur... blh gak tampung perrbelanjaan...
walaupun nilainya tak besar.. tapi amat bersyukur la...
sejak aku berblogging selama setahun lebih...
ni la pertama kali aku terima cek tau..
terima kasih tak terhingga pada korang2 yg sudi mengklik nuff aku tu..
hingga bertambah2 nilai earning nuff aku...
terima kasih gak pada Nuffnag...
heh..heh..heh..heh....
so memandangkan.. memang aku dah berniat...
seandainya aku terima cek pertama ni..
aku akan kongsikan ngan korang...
akan ku kongsikan skit nilai yg aku terima tu...
makanya... dengan ini ingin ku beritahu..
kepada sesapa yg paling byk masuk keblog aku ni...
akan terima sesuatu dari ku..
berupa apa.. itu kita nantikan k...
so aku akan tgk dari reffereral nuffnag aku nanti..
sapa paling byk masuk blog aku.. org tu la... yg akan terima saguhati dari aku..
proses tuk refferal tu... akan berjalan hingga la ke akhir bulan ni..
pengumuman akan dibuat pada akhir bulan gak...
so rajin2 la masuk blog aku... klu nak something... :D
heh..heh..heh..heh...

p/s: aku tgh tunggu cek kedua plak will coming soon k...





Kerja dari Rumah klik sini

44 ulasan:

mama tisya berkata...

tahniah2...kita pn dh dpt gk 1st cheque...mmg kalo surirumah lg byk kj dr org yg keje opis kn..tkpe bila free leh je update blog ari2 mcm biasa

MRS. K berkata...

same la kita.. 1st cek dapat semalam! lalalalaa...

emy/mamasuri berkata...

syok je dah dpt cek dr nuffnang
sy ni baru ada rm7.50...
hehehe...

Ena berkata...

bestnyer..

skrg nie musim blogger dpt cek nuffnang ekk?sane sini dok timer duit nuffnang nie.. bile time sy pulak.. sbb sy nie masih baru..

betul tu.. bile ari cuti kijer umah x abis2 nak wat itu ini.. klu dah suri rumah lg kijer manyak kan!.. nak lelap kejap pon x sempat.. walaupon sy kijer tp sesekali penuhi mase kat umah memg memenatkan.. tp x per la.. demi sebuah keluarga & kehidupan kite kan!.. :)

maslinamansor berkata...

best nyer...
nak gak... :)

ibu_umairah berkata...

taniah...taniah....rezeki itu

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

bila la saya nak dapat yer....

honeylanz berkata...

besh kan! has tgh tggu gak nih ;)

Nana berkata...

ngape ttp amount nye?hehe..nk gak tau brape dapat..jeles2 xpe sabo menanti..haha..earning br 2 hengget sian kan?klik2 ek ekekek

Ain berkata...

tahniah....

ain tahun depan baru leh merasa kot....hehehe....

Nurhayati berkata...

wah en.nuffy sudah ada di tangan.. bestnye.. yati nye lom lagi cash outkan.. masih lagi menyimpan ngan harapan menggunung hahaha poyo je.

[-suziey-] berkata...

alhamdulillah..rezeki gk tu...sape nk kasi..xgitu..dismping buat hobi kita berblogging ade gk jana pendapatan kan:)

mummy_ayu berkata...

congrate..ayu tak pandai lagi bab nuffnang nie, nak minta sapa sapa ajar la.mcm best gak!

Mak Su berkata...

tahniah rina, semoga akan teruskan berblogging biarpun terpaksa berebut2 dgn amirul :)

ziha berkata...

heeee..bestnyeerr da dapat cek dr nuff..happy CNY kak..he3 saye balik pontian, tapi nanti naik bas ke bt pahat..br cik azam amek..hi2 saje gitahu akak..sbb akk dok bp kan.. :)

Diarihatiku1976 berkata...

wahhhh... best kan....

Dee berkata...

oklah tu kan...dee x merasa lagi..lum lg nak cash out kan..lum cukup target..hehehe..

i z z a berkata...

walla bestnyer dh dpt cek..

nza berkata...

wow...best gitu...

zh-ena berkata...

wah tambah duit saku tu

CuTeMiUt78 berkata...

~mamatisya~
oh.. dpt gak ke... heh..heh..heh.. sama la kita.. memang kan.. keja umah lagi byk dari keja ofc

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs.K~
heh..heh..heh.. sama la kita gitu kan

CuTeMiUt78 berkata...

~emy/mamasuri~
eemmm takpe.. insyallah satu hari blh dpt dah..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
yup sana sini ckp dh dpt cek ni...
memang betul tu... keja suri rumah memang lebih byk keja dari yg berkerja kat ofc....

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
eemmm kumpul la earning byk2.. blh cash outkan

CuTeMiUt78 berkata...

~ibu_umairah~
syukur alhamdulilah

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
insyallah.. satu hari akan dpt gak

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
eemmmm tunggu jgn tak tunggu

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
eemmmmm tutup la.. nanti karang org kata eksen la tu... takpe la.. hanya kita je yg tau berapa dpt...

CuTeMiUt78 berkata...

~ain~
insyallah..

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
yup.. kena la harapan menggunung kan.. sapa yg nak beri kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
yup.... betul bagai dikata

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
eemmmm takpe.. pelan2 belajo.. nanti dah pandai.. blh dpt earning tu

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
tu sudah semestinya mak su :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ziha~
la ya ke.. wah.. klu turun bp dulu.. meh la gather2...

CuTeMiUt78 berkata...

~diarihatiku~
a'ah.. best gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
cukup kan target.... baru puas hati nak cash out

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
berbaloi2..

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
memang best kak

CuTeMiUt78 berkata...

~zh- ena~
sudah semestinya

ct rahani berkata...

sy x penah dpt lg kak..sejak dh x aktif berblog ni nuffnang pun kurang dh.. hehehe..

Mama_Aqish berkata...

wah bestnyer dah dapat cek...kiter biler la nak dapat cek tu

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
heh..heh..heh.. insyallah pas ni klu aktif.. blh la dpt

CuTeMiUt78 berkata...

~mama aqish~
insyallah.. satu hari dpt la tu