N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Feb 2010

Dapat Gift lagi.. !!!!u

Salam Semua...

Okies bersiaran kembali.. ahaaaksss..
semalam seharian aku tak on9 sebabnya..
biasa la kan.. pencari kerja..
so semalam seharian out going cari keja lor..
aaahaaakksss... kena la tempuh semula pengalaman nak mencari keja..
klu dulu aku cari keja as a fresh graduate kan..
tapi sekarang ni.. based pengalaman yg dah ada la plak..
so semalam adalah sesi menghadiri temuduga...
ada beberapa co gak la yg aku g interview...
jawapan belum dpt lagi.. kena tunggu la kan..
minta2 ada la yg sangkut kan.. insyallah..
korang doa2 semoga aku berjaya

Okies la.. ni nak story mory pasal surprise semalam...
aahaaaksss.. duk umah pun dpt surprise gitu..
blk dari interview semalam tgk kat bilik ada pos laju..
kebetulan kakak ipar aku ada kat umah kan..
so dia la yg ambilkan pos laju tu letak kat bilik aku.. :D
bila tgk nama pengirim..wah teruja ni...
sebab nak tau apa isi kandungannya..

hah.. bukti pos laju yg telah diterima....

hah.. ni dia isi kandungannya...
tau apa dia ni..

coin purse
dan key chain mikey mouse yg very the cute...
eemmm cenderahati ni actually aku terima dari
cik puan suziey...
bersempena... aku join contest baner family day tu..
ingat tak korang.. walaupun tak menang..
aku dapat gak cenderahati from pihak penganjur...
terima kasih tak terhingga pada Suziey

p/s: disebabkan hari ni tenet agak slow ala2 cam siput.. makanya mood nak berhapdet amat la malas...


Kerja dari Rumah klik sini

32 ulasan:

[-suziey-] berkata...

alhamdulillah dh smpai..thanks for joining the contest:)

Nana berkata...

wah pantas sungguh penganjur kirim adiah.hehe..bez la sagu ati pon dpt adiah tau rugi xmasuk hehe

Ain berkata...

tak rugi join kan....

saguhati pun hadiah jugak kan...

tahniah...

Mama_Aqish berkata...

tahiah walaupun tak menang grand prize at least dapat gift kan so tak sia2 usaha gitu....cayok2

maslinamansor berkata...

taniah... :)

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

salam ....harap cepat dapat kerja...

Mak Su berkata...

yeah! tahniah rina :)

Dee berkata...

wah..dpt hadiah lg..syioknya..

** atie + farid + aisyah ** berkata...

comelnye purse n mickey mouse tu... bagus nye penganjur tu ye... ehehhehee

chugie berkata...

wah..masyuukk..dapat hadiah lagi ek. syoknye!

mummy_ayu berkata...

wah..seronok dpt hadiah lagi...apa pun good luck yer dalam cari keja tu...!!

honeylanz berkata...

byk ong la rina nih ;)

i z z a berkata...

tahniah kak,wlapn x menang dpt jgk hadiah kn..best3

Dilla Ady berkata...

tahniah rina..dapat lagi hadiah..gud luck tuk interview tuh..

CuTeMiUt78 berkata...

~susiey~
syukur alhamdulilah... thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
eemmm tu la... cepat dan pantas gitu... ahaaksss... tu yg best klu join contest ni kan.. tak menang pun ada saguhati

CuTeMiUt78 berkata...

~ain~
yup...betul tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama aqish~
yup betul tu

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
insyallah.. thanks ya doakan

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
mekacih mak su

CuTeMiUt78 berkata...

~dee`
aahaakkss.. memang syok

CuTeMiUt78 berkata...

~atie~
hik..hik..hik.. small gift dari penganjur memang cute kan

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
insyallah.. thanks for doakan

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
aahhaakkss.... ong..ong..

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
heh..heh..heh...

CuTeMiUt78 berkata...

~dilla~
hik..hik..hik.. thanks ya for doakan

♥ QaseH ♥ berkata...

hamboiiii

bertuah nyer akk ni,,

dpt jer hadiah,,,

nza berkata...

cute sgt..

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
aahaaksss....

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
memang very the cute