N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

7 Feb 2010

Sabtu Penuh Jemputan

Salam Semua

Wah... suka2 je nak hapdet kan..
wikend pun sempat lagi berhapdet kan...
ahaaakksss... suka hati aku la kan..ate blog aku..
tgh semangat nak berblogging ni..
karang klu tak de semangat... mau bersawang la blog aku ni..
okies ni nak story mory pasal semalam aktiviti semalam ptg
dan juga akan kustory mory pasal wikend (hari ni gak la)
semalam Sabtu, aktiviti menghadiri jemputan..
sekarang ni bukan kira tak musim coti sek pun ada gak yg buat majlis tau..
so semalam kami menghadiri 2 jemputan..
jemputan berkhatan je.. takde pun jemputan kawin..
aahhaaakksss.. kedua2 tmpt jemputan tu adalah
kawan kakak ipar aku..
memandangkan aku ni kan adik ipar yg baik gitu..
(cewah perasan gitu.. )
so mengikut la segala permintaan kakak iparnya..
tuk menemani ke jemputan2 tu...
lagipun hanya kami perempuan2 je yg berada di rumah..
yg lelaki2.. semuanya keja... terkecuali dak Mirul la...
dah la semalam cocer panas tahap maksimum..
so kami g naik keta la kan.. sib baik la adik ipar ni (aku la tu..)
blh drive.. klu tak.. alamat tak g la kakak ipar aku tu..
heh..heh..heh
so sebelum g tu.. posing2 dulu 2 beranak ni.
aahhaaksss...
sesi menggedik2 gitu...

Dak Mirul yg semakin membolat
tuan umah wajib interframe...

sapa lagi klu bukan kami..

pastu blk dari jemputan, kami g ronda2 Pt. Raja jap..
sekali lagi kakak ipar aku minta aku jd consultant kecantikan plak..
dia minta aku cadangkan produk kecantikan apa yg bagus tuk kulitnya..
so aku ni bukan la pakar bab tu kan.. so aku just beri cadangan g butik kecantikan
kat Pt.Raja tu.. dan minta org2 yg berkenaan beri pandangan pada dia..
(kakak ipar aku ni mukanya ada masalah jeragat..tu yg nak cari produk yg sesuai..)
so pas dah selesai segala urusan... apa lagi blk umah la..
dak Mirul pun dah ngamuk2 nak tido + panas..
smpi umah je.. beri susu.. terus lena dia..
eemm penat bebenor la tu..
tgk je gelagat dia tido tu..

eemm klu korang nak tau...memang gitu la cara Mirul tido..
cocer panas kan.. makanya Mirul tido tak berbaju..
eemmm okies tu je dulu story mory tuk semalam (Sabtu)
ada sambungan n3 tuk wikend tau..





Kerja dari Rumah klik sini

10 ulasan:

Ain berkata...

tido cium bantal bucuk ya....hehehe...

lena benor mirul tido, penat agaknya dia..

ziha berkata...

eh.nape muke mirul tu mcm nak nanges je mase gba ngn akak? ayooo tak tahu..he3

♥ QaseH ♥ berkata...

hehehe

btl busyuk dipeloknyer

makin bolat la dak mirul..eram nengok pp nyer,,,

law dkt memangsiap da kena sekali tuu,,,

akk jgn marg eyh,,,

geram,,,

g 1 cantik tudung akk,,,tudung adiah eyh,,,,

i z z a berkata...

nangis yer mirul..ke xmo d ambil gmbo wt muka cam tuh

Nana berkata...

jimat gas gini kan hahha

CuTeMiUt78 berkata...

~ain~
aahhaakss... tu bukan bantal bucuk..a'ah.. kepenatan yg amat

CuTeMiUt78 berkata...

~ziha~
sekarang ni memang pesen gitu klu ajak bergambo... ala2 cam nak nangis kan

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
aahaaakkss... tudung tu adalah penebusan voucher la dik

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
aahaakss.. muka kena dera bergambo

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
heh..heh..sudah semestinya