N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

25 Feb 2010

Yeeeaaa!!! Gift From Contest !!!!

Salam Semua....

Aahhhaaaakkkss.... very the seronok ni..
eemmm actually kan hari Selasa yg lepas ni..
aku ada terima satu surprise tau..
memang tak jangka la.. akan smpi hari Selasa tu...
tgk dari pengirim aku dah tau apa isi...
so ni nak publishkan kat blog ni berkenaan gift contest yg aku terima...


eemm ni bukti bungkusan yg diterima...
klu korang nak tau..
gift ni adalah hadiah contest dari blog mummy_ayu..
korang ingat tak.. aku ada join contest mummy_ayu awal thn hari tu..
aku dpt tmpt ketiga dlm contest wish happy new year tu...
dan sekarang ni aku dah pun terima hadiahnya...

gift yg berbalut cantik...

kad ucapan dari mummy Ayu say thanks sebab sudi join contest dia..
so cute n nice kad...


dan ni la dia.. notebook yg very the comel..
gift menang tmpt ke 3 contest mummyAyu..
thanks ya mummyAyu..
skkkkeeee tau dapat hadiah...
lain kali buat contest lagi k....
sorry lambat publish n3 ni...


p/s: nyampah betul la... nak upload gambo... punya la lama...menci tau...

Kerja dari Rumah klik sini

8 ulasan:

Mak Su berkata...

tahniah rina... tadi pun maksu nmpk rina mng saguhati utk contest gelak guling. tahniah juga :)

honeylanz berkata...

besh kalu hari² dpt pos laju. excited sgt ;)

* jgn lupa nnt has nk wat contest gak..tunggu..

mummy_ayu berkata...

dah terima...sowie sebab lambat pos...tu pun minta tlg my sis yg pos kan..me..susah betul nak ke pej. pos...pada hal dekat aje..hope u like it!!

Nana berkata...

selalu dpt adiah kan beznye

zh-ena berkata...

blh la tulis resepi pas nie :D

umminabilah berkata...

wahh best akak dpt gift....emm notebook tu pun comel...

i z z a berkata...

comey nyer gift tuh..

ibu_arifa berkata...

wah..murah rezeki mirul nih...tahniah