N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Feb 2010

Yeeaaa!!! Kemenangan yg Tak Terjangka

Salam Semua..

Okies.. dah alang2 aku bersiaran ni kan..
ni habaq sat kat korang.. (aaahhaakksss.. speakang utara plak)
hari tu... klu tak silap aku hari Selasa yg lepas ni kot..
aku dpt msg dari cik pun dee
minta add aku...aku cam blur2 gitu..
terus la menuju ke blog dia..
sekali kan aku teruja tau... bila tgk gambo dak mirul tu...
ada dipaparkan kat blog dee
korang nak tau sebab apa...
sebab ni ha

hah..hah..hah.. aku menang teka berapa FM yg ada kat umah dee..
walaupun tak berapa tepat.. tapi aku adalah org yg meneka hampir2 ngan bilangan FM tu..
aahhaaakksss... aku teka main2 je..
sekali mengena gitu... wah.. amat skeeee
dlm pada takde mood.. terus jd bersemangat gitu...
tu la kemenangan yg tak terjangka....
apapun mekacih pada cik puandee
kerana buat kuiz tu...
dan juga terima kasih diatas hadiah tu..
hadiahnya.. belum s mpi lagi..
nanti klu dah smpi beritahu k..



p/s: eemmm ada lagi n3 berkenaan penjoinan contest2... tunggu je di autopublish k





Kerja dari Rumah klik sini

24 ulasan:

♥ QaseH ♥ berkata...

rajin akk mauk kontes.....

hehehehhe

gud luck dear sis

diya berkata...

akak rajin la masuk contest..
byk juga tu yg menang.. mmg bertuah la..
gud luck utk lelain contest

honeylanz berkata...

besh tu. kemenangan yg berterusan ;)

zh-ena berkata...

dlm sedar tak sedar dunia blog nie membuatkan hati kita terhibur kan k.rina

atashinci_83 berkata...

tAhniah lah...hooye..hooye

i z z a berkata...

walla..bestnye menang..tahniah kak

Nida berkata...

Alhamdulillah.... tahniah3x....

nza berkata...

tahniah utk yg kesekian kalinya....

TiNiE berkata...

wah..rezeki mirul la tu..
bes bes...tahniah tahniah

Tihara berkata...

bertuah yer..rezki dak mirul, syukur :)

ibu_arifa berkata...

tahniah..syoknyer..

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

tahniah...rajin rina....rezeki mirul la tu...

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
eemmmm ni kemenangan yg tak terjangka dik

CuTeMiUt78 berkata...

~diya~
eemmm rezeki, syukur alhamdulilah

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
hik..hik..berterusan gitu.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
yup betul tu dik

CuTeMiUt78 berkata...

~ataschi~
hoyee..hoyee..

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
syukur alhamdulilah dik

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
hik..hik..mekacih

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
mekacih kak

CuTeMiUt78 berkata...

~tinie~
syukur alhamdulilah.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
syukur alhamduliah

CuTeMiUt78 berkata...

~ibu_arifa~
mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
syukur alhamdulilah :D