N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

16 Feb 2010

Hai..!!!! Hai.....!!!!

Salam Semua...


Selamat bersantai2... sambil coti2 panjang ni...
aahaaakkss..camne ngan coti2 korang...
maklum la kan.. coti CNY ni.... mesti planning g jenjalan mana2 kan..
eemm cam aku ni.. takde la planning kemana2 pun...
just menghadiri diri ke kenduri rumah kakak ipar aku kat Moakil tu..
disamping buat b'day party tuk cucu dia..
pasal tu.. nanti la aku story mory..
maklum la nak mengupload gambo2 yg ada kan..
so baru best nak berstory mory....
nak upload gambo sekarang...ni agak kemalasan melanda...
jd ni kira buat warm up dulu k..
sekarang ni aku bersiaran dari JB..
blk umah mak aku jap.. maklum la... coti kan lama..
so.. blk JB jenguk family sat...
okies la korang.. nanti klu free ke.. atau semangat nak hapdet..
aku hapdet lagi k...

wahai blogger JB.. ada sesapa yg nak gather2 ngan cutemiut..
eemmmm meh kita calling2 k...
give contact no kat email aku. cutemiut78@yahoo.com
aku akan berada di Jb dari hari Selasa hingga Rabu ni..
berkemungkinan akan sambung hingga ke Jumaat.
Insyallah.. !!





Kerja dari Rumah klik sini

26 ulasan:

YanDarwisy berkata...

Aik, cuti mengalahkan org yg sambut raya kamu....Aperpun have a nice holiday beb!

Tihara berkata...

emhh..lama dah tak gi JB...ade dekat 10 tahun..

Nida berkata...

Kalau Nida ada kat Masai umah mak Nida boleh gak kita jumpa.. nantilah suatu hari..Insya Allah

i z z a berkata...

lme coti2 ye kak..sukee ar mirul blik umah opah dia

[-suziey-] berkata...

famili ko rajin buat kenduri kan...kalu aku terjah jb aku roger ko ok..bole gather2:D

Mama_Aqish berkata...

wah lamenyer cuti....selamat bercuti k

maslinamansor berkata...

tuuuu dia.... cuti panjang...

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

salam ...kami cuti tak kemana pon...kena renovate rumah la plakkkk...

Dee berkata...

nti kalo aku smpi jb..aku calling2 hang eh..leh jumpa..

mummy_ayu berkata...

wah..bestnya balik kg..happy holiday!!

Mak Su berkata...

bestnyer rina, maksu nampaknya dok kat umah jer, tak gerak ke mana pun, huhuhu

nza berkata...

salam rina, gift dh smpai pagi td...TQVM..sukex3.

wah sronoknya blk kg...lama lak tu..jeles nie...

chugie berkata...

tuk org johor je ke kak?? org kl takde ke??? huhuhuhu..

CuTeMiUt78 berkata...

!yarndarwish~
aahhaaakkss... memang pun

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
oh.. lamanya....

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
insyallah... klu blk.. calling2 k

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
memang skeee pun dak mirul tu

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
aaahhaaaksss.. roger2 tau...

CuTeMiUt78 berkata...

~mama aqish~
selamat bercoti

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
a'ah memang pun

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
time coti2 la kan.. baru blh nak renovate

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
okies.. jgn lupa calling tau

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
happy holiday tooo

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
takpe.. merehatkan minda gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
aaahhaaakksss.. dah smpi ya kak... harap skee la ngan gift yg tak seberapa tu

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
disebabkan akak berada di jb.. so tuk org johor je la kan...