N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Feb 2010

Jom Main !!!!

Salam Semua...

Emmm ni story mory masa aku kat Jb ari tu..
mlm bila aku pun lupa...
kami ke GIANT Plentong..
(memang umah mak aku ni dkt bebenor ngan Giant ; Tesco ; Carefour ; Jusco)
masa tu tak la planning nak g pun..
mak aku nak beli barang skit.. so kami ni just mefollow aje la...
Mirul klu g giant..
dia memang tau sgt dah playland kat situ..
so pas dah mak aku beli barang semua..
memang wajib bawa ke play land tu..
klu tak.. mau karang dia takmo blk umah..



hah.. tgk je la aksi dia.. kat play land tu...
jenuh wweeeeiii nak ajak dia blk tau...
selagi dia tak puas main semua permainan kat situ..
dah penat main.. pandai plak ajak Opah dia ngeteh..
tau dia ajak kemana...
*
*
*
*

aaahhaaakksss.. ngeteh kat KFC situ...
eemmm tgk je la aksi2 dia mkn tu...
eemmm aku belikan dia chiky meal je...
yg kami2 ni mkn snack plate je.. tu pun aku kongsi ngan mak aku...
ate waktu tu.. Giant pun dah nak tutup tau...
lagipun kami dah mkn mlm dah
saja je.. layan kan dak Mirul tu...




Kerja dari Rumah klik sini

12 ulasan:

[-suziey-] berkata...

waaa syioknya umah berdekatan dgn pasaraya2 beso..ekek:p

kemain lg mirul main..lps main mkn dgn berselera yek:p

p/s: thanks for the prezzie..nnti aku buat n3 tau

maslinamansor berkata...

mana2 budak.. kalau dapat main kat playland tue... jenuh!!!!

chugie berkata...

amboi.. best nye tengok mirul main kat sana..

p/s: sedap plak tengok kfc tu!

Dee berkata...

janji mirul happykan rina..

i z z a berkata...

sedap nyer tgk mirul mkn..

Izan Ishak berkata...

seronoknya melayan mirul main ye k.rina.

umah akak dekat plentong ke?...

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
memang syyioookk.. lebih2 lagi klu time ada duit..

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
betul tu

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
yup..betul..betul..betul

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
mesti terliur tgk KFC ni

CuTeMiUt78 berkata...

~Izan ishak~
umah akak johor jaya dik