N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Feb 2010

Jom !!! Main Pondok2...


Salam Semua...

Hari ni nak story mory pasal dak Mirul bersama sepupu2 nya...
eemmm maklum la kan.. semalam adalah coti2
bersempena Maulidur Rasul...
makanya sekolah pun coti2 gak kan..
bila dah nama coti sekolah.. rumah pun jd riuh rendah gitu...
kebetulan kakak ipar aku yg kat Pt. Yusuf blk kg.. (umah aku lorr)
bertambah2 riuh rendah la kan...
Mirul memang ssskkeee klu kat umah ramai org..
nak2 klu sepupu2nya ada.. wah.. kemain lagi gelagat dia..
eemm ni kira kejadian semalam....
aku biarkan je apa yg diaorg ni buat..
lantak situ.. tak kose nak marah2 bagai..
ate budak2 kan... yg diaorg tau.. main.. main.. main...
korang tgk je la gambo2 ni..
ala2 main pondok2 katanya...
hah... korang tgk la.. apa dah jadi ngan umah aku...
segala kusyen2 tu.. semua di buat main..
buat pondok2 katanya...
aahhaaakksss.... lantak la anak..
nak tonggang terbalik ke.. nak bersepah ke.. apa ke...
asal kan korang diam dan duk main kat dlm umah je..
bukan tak blh main kat luar umah
tapi cocer sekarang ni... amat la panas nya...
karang tak pasal2 lain plak citernya kan..
sebab tu aku biarkan je.. diaorg nak bersepah sekali pun..
lantak la situ... :D



Kerja dari Rumah klik sini

3 ulasan:

ziha berkata...

budak2 mmg mcm tu la main nye..
ank2 sdare kite pon sk wt kusyen macam tu..wt rumah katenye..huhu

i z z a berkata...

ha tu la kn,bdk2 kt umah ni pn suka main2 kusyen,nk wt umah ktenya..mcm2 la

nza berkata...

wahx3...seorg bujang dikelilingi 2 ank dara...kelas gitu...sronok main pondok2...mama xjoin skali ke?