N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Feb 2010

Aksi Mirul Bersolat Jemaah

Salam Semua...

Eemm memang kan... peringkat umur cam Mirul ni..
akan ikut je apa yg kita buat..
kali ni masih gak berkisar al kisah dak Mirul tu..
kali ni meh baca story mory pasal dia solat plak..
eemmm actually aku rasa dah byk kali aku story mory pasal Mirul solat ni..
tapi takpe.. just tuk kenangan kan..
kali ni nak story mory Mirul ikut solat berjemaah maghrib

sebelum solat... duk diam2 tau..
eeemmm ikut je apa yg pokcik cakap..

pandai plak tu.. pas je dgr qamat..
dia tgk yg lain angkat tangan doa..
dia pun duk doa gak

eemmm rakaat yg pertama

aahhaakksss.. taat setia gitu...
tapi awat tersorok kat celah langsir nak ooi

duduk antara dua sujud..

time sujud...

duduk tahiyat akhir

hah.. time dah habis solat dah..

time tgh atuk baca doa.. dak Mirul dah mula boring.. tgk la apa yg dia buat..

eeemmm muka budak dah mengantuk...
memang masa tu dia dah ngantuk dah..
tak lama pas tu terus baring tido kat atas sejadah gak..
ngantuk sgt la tu..
Mirul.. Mirul.. gelagatnya memang mencuit hati..
Syukur alhamdulilah.. dia nak ikut smpi habis solat maghrib..





Kerja dari Rumah klik sini

17 ulasan:

chugie berkata...

alhamdulillah.. pandai mirul solat!

nza berkata...

bagusnya budk tecik nie.....besar nnti boleh jd ustaz.

zh-ena berkata...

wah smp abis dak mirul solat

bagus tu

i z z a berkata...

bagus la mirul..sukeenye kalu dpt anak mcm nih..kecik2 dh pndai solat

maslinamansor berkata...

sampai habis mirul dapat buat solat... mmg bagus...
dr kecil seharuanya diajarbersolat... taniah kak.. :)

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
alhamdulilah dik..

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
insyallah kak..

CuTeMiUt78 berkata...

~zh ena~
syukur alhamdulilah

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
dari kecik la nak kena asuh dia supaya beso nanti lebih pandai...

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
emmmm syukur alhamdulilah

Purpleheart berkata...

comenya time sujud.. hehehe.. pape pun dia buat kena puji, bagi dia semangat nk terus solat..

Ain berkata...

bagusnya mirul...

kalau abang danish, main yg lebih...huhuhu...

leadleedeea berkata...

Alhamdulillah...pelan2 ye mirul..nanti bila da besar InsyaAllah mirul akan jadi seorang anak yg soleh..Aminn~!!

CuTeMiUt78 berkata...

~purple heart~
yup betul tu kak

CuTeMiUt78 berkata...

~ain~
oh ya ke.. takpe pelan2

CuTeMiUt78 berkata...

~leadleedea~
syukur alhamdulilah.. insyallah

Nurhayati berkata...

time sujud paling comel skali hihi