N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

25 Feb 2010

Yeeeaaaa!!!! Menang Lagi !!!

Salam Semua...

"Tuah ayam nampak di kaki.. tuah Mirul nampak pada gambo.."
Ahhaaakksss..berfalsampah la plak..
tadi dh publishkan hadiah contest yg aku menang kan..
la ni nak publish plak pasal kemenangan contest plak...
eemmm korang masih ingat lagi tak contest 3G (Gambar, Gelak . Guling)
yg aku join dulu,...
eemmm keputusan dah pun keluar tau...
pastu pagi tadi aku terbaca la kat shout box ada mesej
dari pihak penganjur... mengatakan aku menang saguhati..
wwwaaaallllaaaa.... excited tau... terus g blog dia...

hah dlm byk2 gambo Mirul yg dipertaruhkan..
pihak penganjur telah terbekenan ngan gambo Mirul yg tgh tunggu awek ni hah..
tak ku sangka tau.. join hanya skeee sekali menang saguhati gitu..
dlm 30 perserta gambo Mirul terpilih gak..
sssgggt la sskkeeee..
terima kasih ya zul kerana telah memilih gambo tu sebagai salah sorang pemenang saguhati..
apa hadiahnya... nanti kan okies...
nak ketahui lebih lanjut.. klik sini

p/s: kepada zul tuan penganjur contest.. harap maklum email yg diberi tu.. tak aktif ke.. dah byk kali hantar.. asyik la mail is error... eemmm rasanya add tu salah kot.. harap maklum




Kerja dari Rumah klik sini

10 ulasan:

chugie berkata...

tahniah k.rina..

emy/mamasuri berkata...

tahniah2..

Nida berkata...

Salam Rina...

Adeeiiiii.. memang kelakarlah Si MIrul ni.... hehe

i z z a berkata...

tuah pic mirul tnggu awek tuh..tahniah

Nana berkata...

berderet2 menang jeles jeles

Dee berkata...

wow..rezeki lain lak yg mencurah-curahkan rina..

Mawar_berduri berkata...

tahniah sis,
wah..murah rezeki la..
selalu je menang ...

zh-ena berkata...

tahniah kak rina

hehehehheeh mirul tggu awek yea :D

Zul berkata...

dah fix tuan rumah... haha!

ninie's corner berkata...

tahniah utk Rina & Mirul..... murah rezeki.....