N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Feb 2010

Bersiaran Kembali !!

Salam Semua...

Emmmm sejak jadi fully housewife ni.. nak bersiaran pun susah gak..
mana taknya.. asal aku on je lappy je kat umah...
dak Mirul tu pun mula la sibuk gak...
nak main game la.. nak tgk cd la..
isshhh... kadang tu.. kena berebut ngan dari diaaa dulu tau..
sebab tu.. nak bagi dia leka.. aku suruh dia
punggah segala mainan dia yg kat dlm bakul mainan dia..
hah.. memang suka la dia.. menyepahkan segala mainan dia tu..
lantak la.. nak.. janji dia diam tak kaco ibu dia nak on9..


tgk je la tu..
nampak tak... korang.. habis semua mainan dia punggah dari bakulnya..
pastu.. dah boring.. dia duk lepak kat tepi sambil minum susu..
eemmm gitu la nak beri dia diam..
tapi memang la korang.. bila dah jadi suri rumah tangga ni..
kejanya lebih dari keja office tau..
cam aku la... pagi2 bgn.. siap kan bekal tuk cik abg aku..
(maklum la kata nak budget kan.. kena la buat bekal kan)
pastu membasuh ; mengemas ; memasak
aku kena pastikan semua2 tu.. kena settle kan sebelum tghari..
baru blh bertenet..
klu tak settle rasa tak senang nak bertenet..
sambil bertenet2 tu.. kena la layan dak mirul gak..
nak buang air la.. nak itu la nak ini la...
eemmm so kena la biasa2 kan... gitu...
klu sebelum2 ni.. aku ngan dia just waktu malam
dan wikend je kan.. so sekarang ni.. more layan dia la..
skkeee je la dia.. aku hadap dia je 24 jam...
sekarang ni... aku pun dlm proses menstabilkan mood..
so kena la muhasabah diri sendiri....
insyallah




Kerja dari Rumah klik sini

6 ulasan:

♥ QaseH ♥ berkata...

huish byok nyer menan dak babam ni....

mesti r ralit x kaco akk da la,,,,

hikhikhik

zh-ena berkata...

memang tu kak.rina penat kat opis ngan penat di rumah lg penat di rumah..serba serbi kena buat..kdg2 mental gak jap

i z z a berkata...

fuh!byk sgt menan dia..sonok la mirul ade yg melayan dia

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
eemmm tu tektik.. supaya dia tak kaco

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
yup memang betul tu na

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
memang banyak.. ala kadang dia bosan gak.. tak de sapa nak duk layan