N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Feb 2010

Yeeaaa!!! Menang BabyIbu Giveaway

Salam Semua...

Okies ni adalah n3 berkenaan berita gembira yang aku terima pagi tadi..
aahhaaaksss... berita kemenangan contest lor...
klu korang masih ingat.. aku ada join contest BabyIbu Giveaway kan..
so keputusan dah di umumkan..
kemenangan utk top 10 member tu berpihak kepada aku tau..
menang tmpt pertama skali..
aaammmaaattt la sskkkkkeeee... tak terhingga..
actually aku menang 2 kategori..
satu top 10 member babyibu dan juga top komen
tapi syarat hanya la memerlukan 3 pemenang tuk setiap kategori..
klu dah menang satu kategori.. makanya secara automatik kategori yg lain..
akan menjadi kepada hak pemenang yg lain..
eemmm bagus kan.. baru la adil dan saksama gitu..
tak la... bolot kemenangan tuk semua kategori kan..
so ni bukti keputusan dari blog babyibu


eemmm nampak tak korang..



ni bukti aku as top 10 member blog babyibu...
sggttt skkeee okey..
hadiah adalah Wristlets dari Toteboutique
thanks to babyibu
************************
Okey habis bab berita kemenangan tu..
kali ni nak beritahu gak...
aku dpt hadiah saguhati tuk contest banner Family day dari blog Suziey..
kemenangan berpihak ke MamaTisya..
tahniah tuk mamatisya...
aahaaakksss.. apapun amat skee bila terima hadiah2 ni kan..



Kerja dari Rumah klik sini

11 ulasan:

i z z a berkata...

"Sukanya dia ceria..."

walla..bestnyer menang..tahniah kak

♥ QaseH ♥ berkata...

kak,,,,,

tahniah.............

nyampah r ,,,,,,,,,,

akk masuk sentiasa menang taw,,,,

heheheh

tnjuk ajar ku sifu kak,,,,,

tahniah ea kak,,,,tuah akk,

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

rezeki mirul la tu....

atty's berkata...

Tahniah na..

mama tisya berkata...

tahniah...murah rezeki

yantz-yeem berkata...

wahhh best nya...tahniah

izan ishak berkata...

tahniah k.rina. ..menang wristlet lagi...canteekk!

chugie berkata...

wow! menang lg kak rina.. bestnye lah..

eezah berkata...

tahniah..

[-suziey-] berkata...

tahniah rina..waa murah rejeki ni:)

nza berkata...

best gitu...