N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Feb 2010

Yeeeaa!!! Gift Contest !!!

Salam Semua...

Aahhaakkssss... ni duk tersengih2 lagi ni...
pagi tadi kan aku dah buat n3 berkenaan penerimaan cek ku yg pertama dari nuffnag..
pastu tadi tghari dlm pada sibuk nak masak..
skali dak Mirul terjerit2... cakap ada surat...
wah... dgr je ada surat.. terus aku g dpn
heh..heh..heh..glamer la mokcik minggu ni..
setiap hari ada je surat tuk aku..
tadi ni dpt surat dari SPA dan juga parcel pos laju gitu..
aahhaakkss.. SPA tu just surat confirmation ku renew jawatan dlm kerajaan..
yg parcel dari pos laju tu..
hah.. memang very the surprise...
tgk nama pengirim je aku dah rasa te..
teruja nak buka sampulnya..
aahhaakksss... sapa yg tak suka dpt gift kan...

hah.. ni bukti parcel pos laju
nak tau apa isi dlm nya..
eemmm see.. byk giler gift FM aku dpt tau..
heh..heh.. ada dari Kinabalu , Penang, Cameroon Highland

dan ni plak sample syampoo Garnier.. eemmm belum pernah guna product Garnier ni..
nanti blh try kan
hah.. korang nak tau sapa pengirim gift2 ni..
*
*
*
*
hah.. nota dari puan pengirim..
sapa lagi.. cik puan dee kuntum.
Gift2 ni bersempena aku menang teka kuiz kat blog dee..
klu korang ingat.. awal minggu lalu aku ada buat n3 pasal kemenangan yg tak terjangka ni..
so ni la hadiah2 yg aku terima..
so tomey.. so cantik.. so cute..
sgt skee k.. makanya makin bertambah2 la koleksi FM aku yg tak seberapa tu..
anyway Dee, thanks for the gift.. ssskeeee tau..
dpt FM smpi tiga gitu.. :D thanks again ya..

hah.. cakap pasal gift ni kan..
tadi aku berkesempatan mengepos kan
sebahagian hadiah utk Top 10 komentar blog aku utk bulan Disember thn lepas..

hah. ni dia sebelum di pos kan tdi..
harap maklum ya korang.. aku pos guna pos biasa je..
berkemungkinan pas raya cina nanti baru smpi kot..
sebahagian lagi bakal ku poskan selepas raya cina k..
harap korang yg bakal menerima hadiah yg tak seberapa ni..
bersabar ngan ketibaan hadiah2 ni...
maaf di atas kelewatan proses penghantaran ni k..




Kerja dari Rumah klik sini

24 ulasan:

Mak Su berkata...

maksu join gembira :)

♥ QaseH ♥ berkata...

tahniah kak

Dee berkata...

erk..rina..tu bukan shampoo..tu body lotion..jgn ko buat pasal pi taruk kt rambut lak rina..hahaha..

sib baik hadiah rina smpi ngan selamat dan jayanya..lega hati dee..dhlah tu..gi tampal lak note yg ditulis tangan (buruknyer tulisan)..

hope rina suka..

nza berkata...

berbaloi2 msuk contest....menang manjang...yeah!!!

i z z a berkata...

sukee nyer dpt gift lagik..

ziha berkata...

wahh..best kan akak dapat hadiah..he3..

ninie's corner berkata...

amboi.....mmg berbaloi2...mcm2 dpt...tahniah2......

zh-ena berkata...

wah seronoknya dpt hadiah kak rina

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
ahaaaksss..

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
mekacih.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
ooppsss.. sory tak perasan tu body lotion.. ingatkan syampoo..anyway.. thanks a lot dee.. memang skee yg amat

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
berbaloi2... :D

CuTeMiUt78 berkata...

`izza~
sapa yg tak skeee dpt gift kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ziha~
memang best wwwooooo

CuTeMiUt78 berkata...

~ninies corner~
aaahhhaakkss...

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
memang seronok sgt ni

maslinamansor berkata...

perhhhh... dapat hadiah lagi....

[-suziey-] berkata...

alhamdulillah rejeki..best dpt byk fm:p

Nida berkata...

wah... ni mesti masih tersengih lagi..hehe..

Tahniah ye.. semoga bertambah murah rezeki Rina...

chugie berkata...

alhamdulillah.. murahnye rezeki akak.. mesti dh byk koleksi gift ni kn??

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
hik..hik..jgn jeles aaarr

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
tambah2 koleksi gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
heh..heh.. mesti gitu.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
eemmm nak kata byk sgt tu takde la.. tapi ada la gak.. :D