N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

18 Feb 2010

Story Mory Coti2 Kami !!!

Salam semua...


Waalllaaa.. menghapdet di waktu org tgh sedap di buai mimpi..
ahaaakkksss... semangat menghapdet gitu kan...
yg bebenornya.. beberapa hari ni tenet ada kkkuuurrreeennggg skit..
maklum la.. sekarang ni aku masih lagi berada di rumah mak aku di JB..
hanya aku ngan Mirul je.. my cik abg.. dah kena keja hari Khamis (eh hari ni lor)
so dia dah blk ptg tadi... memandangkan aku belum keja kan..
so duk lama skit la kat JB.. ada sesapa yg mau ketemu... roger2 k..
aahhhaaakkksss... giler perasan la tu...
okies la.. ni nak story mory pasal coti2 kami...
aku mulakan ngan hari Sabtu..
Sabtu yg very the santai... santai dari segalanya..
santai masak, mengemas, membasuh, kira semuanya santai la..
aaahhaakksss... sssskkeee tau... santai2 ni..
pastu Ahad plak.. kami ke rumah kakak ipar kat Moakil
bersempena dia nak buat kenduri dan juga nak buat majlis besday party cucunya yg sorang tu..
makanya Ahad ptg...kami dah pun berada di Moakil..
meh layan gambo... sambil berstory mory..


hah.. lihat la.. persiapan2 yg dibuat malam minggu tu..
selain dari rewang tuk masak kenduri..
ada gak sesi bakar2 ala2 barbeque
oleh kaum2 bapa ; anak2 teruna ; anak2 bujang....aaaahhaakksss...

n klu ada besday party mesti la ada kek kan..
hah.. see kek sampai 2 gitu..
kek yg disponsor oleh pakcik2 ya...
aahaakksss... apa kes la budak bam bam mirul ni..
nak jadi mat of zoro gitu...aaahhahaakkss..

hah.. ni la dia besday girl cucu kakak ipar aku yg kat Moakil..
Mira namanya....dia la satu2 cucu kakak ipar aku tau..
sebabnya anak yg lain belum kawin...
bergambo bersama ibunya...

okies gambo family Mira bersama ayah dan ibu...

time to wish n potong kek..
kek yg very the maveles....
eh..eh.. korang perasan tak.. dlm gambo ramai2 masa nak potong kek tu..
terselit kumbang sekor plak..aaahhhaakkss..
Mirul cam biasa la kan.. asal nampak kek je..
dia ingat.. besday dia... dia yg hover tau..
kek belum potong... dah ada cap tangan dia kat atas kek..


pas sesi potong kek... sesi buka2 hadiah2 plak...
sesi menyepah2 kan umah gitu...
byk hadiah2 yd dak Mira ni dpt...
maklum la.. semua nenek2... atok2 ..... pakcik2 yg beri...
aahhakksss... teramat la ssskkeeee....
budak mirul pun hover sama
dia ingat hadiah2 tu.. dia yg punya....
siap rebut2 hadiah gitu..
ish..ish.. ish... dak mirul bikin malu je tau...
okies... selesai la story mory tu hari Ahad.
Next n3 sambungan story mory coti2 kami...



Kerja dari Rumah klik sini

5 ulasan:

Nana berkata...

wah meriahnye bbq bagai...da lama xwat bbq

i z z a berkata...

kita pn wt bbq jgk mlm ahad tu..byk nyer besday girl dpt hadiah..

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
a'ah.. meriah gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
ahaaakkss... maklum la... ramai mak sedara gitu kan..

zh-ena berkata...

meriah betul la
sedapnya mkn ayam bakar