N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Nov 2010

Yuuhhhuuuu..!!! Baru Berhapdet

Salam Semua...
Selamat pagi Rabu...
aahhaakksss... Rabu baru la sempat nak menghapdet kan...
al maklum la... ai sibuk u...
byk keja nak kena settlekan sebelum cuti2 Deepavali..
eemm actuallykan byk gambo n story mory yg nak di ceritakan..
tapi tak dan nak mengupload gambo..
blk keja amat la malas nak mengon9 + malas nak berebut lappy ngan dak Mirul..
eemmm dia klu mlm menjelang.. mesti nak tgk lappy..
tgk all the cd2 dia..
dari cd ngaji.. cd ABC.. cd upin ipin.. cd power ranger..
kiranya klu blh nak tgk semua skali la... :D
so blk keja.. aku duk layan dia.. sambil tgk tv je la..
nanti la.. klu sempat aku upload kan all the gambo
yg penuh ngan cerita ceritu aktiviti sepanjang minggu kami k..
(eemmmm tgk keadaan camne... tapi akan ku usahakan..)
so ni kira sekadar n3 utk menghapdet...
mengatakan aku masih lagi adooooo utk menghapdet blog... aahhaakkss...
masih panjang umur gitu... :D
so nantikan je.. story mory terkini... daaaaaaa





Kerja dari Rumah klik sini

8 ulasan:

shiemz berkata...

shiemz pun mcm tu laa..kat umah tu kalu dier nak tgk tv baru leh pegang lappy tu..kalu x, jenuh berebut aku.. tu yg nak update blog pun susah...

J@J@ / Bini The Rock berkata...

naseb baik Nuren blm ghetii lg nak berebot2 lappy! selamatttttt..... time ni la aku nak balas dendam..karang2 dah jd mcm Mirul, mamanya terpaksalah duduk tgk tibi sambil lipat kain...

ooh!!! pkra paling aku malas nak buat

CuTeMiUt78 berkata...

~sheimz~
eemmmm tu la kan.. bila anak dah pandai.. kita terpaksa la mengalah.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
aahhaaakkss... sama pesen la ngan aku.. perkara paling malas adalah melipat kain... ooohhh tidak...

poker strategy berkata...

sebenarnye kami plan nak pegi bandung ni cuti sekolah...tapi macam2 hal ade..bila dah selesai semua, harga tiket flight pun dah mahal...maka nye ditangguh la lepas cuti sekolah...

best gift ever berkata...

Free products giveaway- just join in them to share this discounts via Facebooke and win free converters..

poster printing berkata...

Tapi macam2 hal ade..bila dah selesai semua, harga tiket flight pun dah mahal...

poster printing berkata...

Arange dah jd mcm Mirul, mamanya terpaksalah duduk tgk tibi sambil lipat kain.