N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Nov 2010

Beskal Baru !!!

Salam Semua...

Selamat tghari.. aaahhhkkksss..
pesal la aku hari ni erk..
otak mereng..
eemmm dah lunch ke korang...
aku kan hari ni lunch mkn nasi jagung..
(ate tu je masakan yg ada kat kanten hari ni..)
malas nak keluar mkn tmpt lain.. memandangkan hujan kat sini..

Kali ni nak story mory pasal dak Mirul
yg amat2 excited ngan beskal baru dia..

ni la beskal baru dia..
atok ngan opah.. share2 beli kan khas tuk cucu kesayangan..
actually atok ngan opah dia beli 2 minggu lepas..
kira ni gambo dah lama gak la..
baru ni sempat nak publishkan..
di sebabkan selalu cucu merengek2 nak beskal... nak beskal..
hah hambik ko.. beskal baru..
tapi beskal ni hanya main kat umah opah je tau..
takde maknanya nak bawa blk BP..
mau penuh keta nanti....
meh tgk budak yg excited main beskal baru dlm umah..

ewah.. kemain lagi dia... kayuh jgn tak kayuh..

disebabkan masa dpt beskal tu... dh nak maghrib kan..
tu yg duk main kat dlm umah je..
ke depan kebelakang..
habis semua sofa dia langgar..
tersengih2 je.. kesukaan dpt beskal baru..
la ni mak aku cuti2 di sebabkan adik aku SPM kan..
so amat la skkee dia tinggal kat umah ngan mak aku..
puas hati la dia dpt main beskal kat laman umah...






Kerja dari Rumah klik sini

5 ulasan:

poster printing berkata...

dh nak maghrib kan. tu yg duk main kat dlm umah je. ke depan kebelakang..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

comey beskal baru abg mirul..
men dlm umah aje dlu, masih baru.. sayang, hihihi.. =)

ct rahani berkata...

wah kemain syok ha mirul dpt beskal baru.. aidil pun suka gak beskal nih tp x brcadang nk beli.. maklum la umah kecik jer.. klu beli beskal nih mana la dia nk main.. hehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~leily umi husna~
hik..hik.. eemmm tu la... tak blh nak main kat laman umah

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
akak pun tak cadang nak beli.. opah ngan atok dia yg sibuk nak belikan... tapi tu la.. bukan main kat luar umah.. main dlm umah.. habis semua dia langgar