N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Nov 2010

Mirul Ada Keta Big Foot..??

Salam Semua...

Heh..heh...heh.. baca tajuk rasa cam terkejut tak...
Mirul ada keta big foot..
aahhhaakkss.. keta big foot tu keta apa erk..
nak tau.. keta ni ha
*
*
*
*
*
eemmmmm ala2 cam keta jeep yg tayarnya beso tu..
aku panggil keta ni keta big foot..
teringat citer big foot dulu aahhaakkss...
keta ni memang satu set ada 6 kaler..
sekarang ni Mirul dah pandai jaga menan..
ni kira antara menan dia yg terselamat
dan lengkap semuanya..
klu tak... ada yg tayar tah kemana..body kemana... ;D





Kerja dari Rumah klik sini

13 ulasan:

zura@iwan berkata...

ingt ke apa yg big foot..rupanya keta menan dia..hehe

iManAzRaf berkata...

hehe.. igtkn kete menan yg boleh naik tu... sbnrnye, kite tringn sgt nk nek kete menan tu. hahahaha... ms kcik, xde bnda2 tu.. menci!

mummy_ayu berkata...

ian pun ada mainan keta mcm nie..tapi set dia 5 buah jer..dpt time b'day 1 tahun..tapi yg tinggal sekarang 3 buah jer..yg lain dah tebabom...

Dee berkata...

byknya keta bigfoot dia..pinjam satu bole?

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

byknyer bigfoot miro..
meh sini sejibik.. :P
heheheh.. =)

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
heh..heh..heh.. baru tau ya

CuTeMiUt78 berkata...

~imanazraf~
aahhhhaakkss.... yg tecit camtu pun dak mirul nak duduk tau.. nak naik katanya

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
heh..heh..ni pun kira yg terselamat gak la... yg lain habis dah

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
heh..heh... blh... nak pinjam yg mana

CuTeMiUt78 berkata...

~leiy umi husna~
blh... nak yg mana

atie berkata...

Salam rina, hihi keta big foot yer,samalah dengan ammar mainan asyik tercabut tayarlah, ultraman tercabut tanganlah ,Tu namanya pomen kecil.Rina, Apa kabar????

CuTeMiUt78 berkata...

~atie~
salam.. wah.. lama tak kesini ya.. eemm klu dah nama anak lelaki kan.. macam2 yg dia nak pomen.. kami sihat alhamdulilah

poster printing berkata...

Salam rina, hihi keta big foot yer, samalah dengan ammar mainan asyik tercabut tayarlah, ultraman tercabut tanganlah...