N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

16 Nov 2010

Car Drift!!

Salam Semua..

Lama tak citer pasal aktiviti Mirul kan..
sekarang ni kemain lagi dak Mirul ni..
dah pandai nak pilih menan..
tak mo dah menan yg kita pilih...
mana2 pergi mesti nak minta beli menan..
klu tak pun beli jajan..
paling koman pun,... mesti nak beli air kotak..
eemmm tu la Mirul...
hai... sy la budak yg skee pau ibu sy klu g mana2.. :D
aahhaakkss... kemain baik punya posing erk...
masa minggu lepas blk BP
ajak la dia g pasar..
siap pesan tu.. ayul nak beli menan erk...
blh aaaa...
bila dah smpi pasar...
duk merengek2 nak kan menan ni
*
*
*
hah korang tgk la tu.. tau apa yg kusyuk sgt dia tgk...
ni ha
keta drift yg siap jalan atas landasannya...

tgk la tu.. kemain lagi... kusyuk tgk keta tu bergerak...
tak pandang kanan kiri dah

pastu bila keta tu terkeluar dari landasan..
dia la yg sibuk betul kan..
kemain lagi tu...
korang tgk la.. landasan tu siap blh di adjust2..

smpi meniarap2 tu ha...
yg aku tak blh tahan tu
siap ada patung2 ni..
sebagai aksesori menan ni...

ada gajah... singa... harimau...
aahhaakksss.... kira cam satu pemandangan kat safari la konon.. :D
tapi Mirul tak heran pun ngan binatang2 tu..
apa yg dia kusyuk yg amat... adalah keta tu..
agak la kan.. pada pemikiran dia,..
cam ne la keta ni blh jln ikut je landasan tu kan..
camne la keta ni bergerak klu di idupkan..
tu andaian aku la..
biasa la kan.. budak2 yg nak baru nak meningkat naik ni..
macam2 benda yg dia nak explore kan..
tu yg kusyuk yg amat..
tu la kisah pasal car Drift ni...


p/s: utk pengetahuan korang kan.. Mirul ni sejak dua menjak ni.. memang skee beli menan yg ada guna bateri2 ni...so klu nk beli menan dia akan pastikan kita belikan bateri skali... :D





Kerja dari Rumah klik sini


6 ulasan:

mummy_ayu berkata...

leka jer mirul layan mainan keretapi dia..btw..tq so much rina!! hadiah sudah sampai & love it!!
tgh buat entry khas..nanti jengah yer..ma cih sgt!!

Dee berkata...

elok je dia main eh..kalo anak dee..abis dah keta tu..huhuhu..

iManAzRaf berkata...

wah2... khustuk die perati kete die tu.. hehe.... dl2 pn tringin gk nk men kete cmtu.. tp xpnh dpt.. hehehe...

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

pandai dak mirul ni

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Ooh! aku baru pasan tuari kat psr mlm tpt aku..
comel tu mainan nya kan? aku tgk ramai bebudak duk kepong nak tgk kete ni gerak ikut rel!

eh! ko bwk Mirul g Summit..tgk robot gerak2 pakai bateri! hehehe

sheila berkata...

dh besar sikit nanti...apa barang main keta kecik..

"ibu tolong belikan mirul keta yg mirul leh drive sendiri"....

meraung ibu ngan ayah time tu...hehehhe