N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

4 Nov 2010

Mini Kek 4 U..

Salam Semua..

Kesinambungan dari n3 Selamat ulangthn syang tu..
kan minggu lepas aku coti2
masa nak g check up Mirul tu..
kebetulan esoknya hari Jumaat adalah besday my cik abg sayang..
so sempat la kami celebrate kecil2 je..
ala bukan celebrate apa pun..
just aku masak special skit la hari Jumaat tu...
kebetulan aku coti kan..
so sempat la masak nasi ayam special tuk my cik abg..
pastu ptg tu.. sempat la g belikan kek tuk dia..


kek yg very the simple gitu kan..
ala bukan ramai pun nak makan..
hanya kami2 je pun..
so beli kek yg tecit je dah cukup dah..

My cik abg pun hari tu dia keja kan..
tapi aku dah pesan... klu blh blk la awal skit..
so blh la potong2 kek time anak blm tido..
sib baik la... dia blk cepat skit dari biasa..
klu tak.. alamatnya.. anak la yg potong kek..'
perasan cam kek tu besday dia plak kan.. :D
so pas dah siap2 mandi semua..
baru la bermula acara memotong kek ni..
tapi bukan ayah yg potong.. anak yg sibuk nak potong..
dia kata.. kan happy beday ayul..ayul la yg punya kek..
aahhaaakksss... perasan ko nak..
setiap besday.. semua ko kata besday ko ya..
aaahhaakksss..
tu al kisah nya.... apapun.. ada la gak celebrate kecil2 gitu..
hadiah..??? eemmm rahsia... hanya aku ngan my cik abg je yg tau.. aahhaakkss.. :D






Kerja dari Rumah klik sini

6 ulasan:

Nana berkata...

hehe aku time celebrate bday amrul bli kek kecik gile...cukup syarat je kan stakat nk celebrate ber2 jadi la..dari xde kan

Yan berkata...

asben kite tak makan kek tu yg tak belikan tu

mummy_ayu berkata...

ok la tu..kecik ke besar ke..janji celebrate..

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
janji ada kan..tak kisah la.. kecik ke beso

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
untung la yan... tak yah nak beli2 kek kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mumy ayu~
yup betul tu